Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВторник, 19.03.2024, 09:27

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися

2014 рік

Літо -  2014

 

Досвід з організації літнього оздоровлення дітей у наметових таборах підтримали на державному рівні.

«Наметовий табір як одна з форм оздоровлення дітей і молоді – найбільш розповсюджений сучасний європейський вид організації літнього відпочинку. Таке дозвілля є фінансово доступним, мобільним, ефективним в оздоровленні та вихованні», – зазначив Директор Центру естетичного виховання Володимир Кисельов.

За ініціативи педагогів ЦЕВу 22 року тому був організований  такій від оздоровлення як наметовий табір. У 2012 році за ініціативою Сумської облдержадміністрації Міністерством охорони здоров’я України було видано наказ «Про затвердження Державних санітарних норм та правил облаштування, утримання та організації режиму діяльності дитячих наметових містечок». Цей документ включає всі аспекти організації та функціонування наметового відпочинку й оздоровлення.

 Держава виконала одну зі своїх найважливіших функцій – регуляторну. Тож сьогодні ми маємо офіційний документ, що координує роботу наметових таборів. Тепер тисячі дітей матимуть змогу отримати користь від такого оздоровлення і це мотивує нас до подальшої роботи, Сумщина – перша область в Україні, що організувала наметові табори за бюджетні кошти, заявила про це на державному рівні, отримала підтримку профільних міністерств та запропонувала проект норм і правил, обов’язкових для дотримання в кожному наметовому таборі.

«Це – результат спільної та злагодженої роботи регіональної та центральної влади», – резюмував начальник управління у справах сім’ї, дітей і молоді облдержадміністрації.

В цьому році при підтримці міського голови, М.П. Ноги, Сумського обласного позаміського закладу відпочинку, оздоровлення, туризму та військово-патріотичного виховання тематична зміна «Юність» – табору «Сузір’я», що знаходиться у санаторній зоні, у мальовничому куточку на березі  річки Десна, знову відкрила свої двері для 146 позашкільників Шостки, які отримали заряд здоров’я, позитиву і гарного настрою. Таборувальники мешкали у лісі, без телевізора, комп’ютера та інших благ цивілізації. Проте саме звідси вони заберуть з собою найкращі спогади, які з часом перетворяться на справжні скарби дитинства.

Пошук
Календар
«  Март 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024