Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПятница, 29.03.2024, 00:36

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2016 » Июнь » 27 » 26 червня у Шостці святкували День молоді.
22:09
26 червня у Шостці святкували День молоді.

ШОСТКА ВІДСВЯТКУВАЛА ДЕНЬ МОЛОДІ!

 

 

 

 

На головній міській сцені виступили вокальні, хореографічні колективи, проводились конкурси, була відкрита виставка декоративно-прикладного мистецтва, працювали торгові ряди. Проводилися спортивні змагання, бажаючих взяти в них участь було чимало, кожен хотів отримати оголошені призи. На вулиці Садовий бульвар танцювальну програму для всіх присутніх представив «Народний художній колектив» духовий оркестр «Юність» Центру естетичного виховання. Дійство відбувалось  з нагоди Дня молоді.  Також слід нагадати, що за  ініціативи міського голови, духовий оркестр ЦЕВу  переносить в світ музики наших городян щонеділі о 17,00 протягом  усього літа.

За грою музикантів спостерігали кілька десятків шосткинців. Багато з них танцювали під чарівну музику. Духовий оркестр «Юність» виконував для відпочиваючих  естрадні хіти та класику. Крім вальсу та маршу можна було почути "Черемшину", "Червону руту", "Якщо б не було тебе" тощо.  «Нам подобається  створювати святковий настрій для наших шанувальників," - коментує керівник  та диригент оркестру  Руслан Ларин.

Дітлахи також не залишилися без уваги - для них були встановлені надувні замки, батути, солодка вата, різноманітні цікаві конкурси, фейс-арт та інші приємні подарунки. А деякі з них, чуючи знайомі мотиви, починали танцювати прямо у фонтані куди їх запрошували саме сонечко і тепла погода.

Під час концерту, були нагороджені представники молоді за значні досягнення у різних галузях та розбудову міста, їм вручили подарунки та Почесні грамоти міського голови. Микола Петрович нагородив переможців та привітав всіх містян зі святом.

Після церемонії нагородження відбувся святковий концерт до Дня Конституції та Дня Молоді «ДЛЯ ТЕБЕ СПІВАЮ, ВКРАЇНО», на якому виступили кращі колективи ЦЕВ та творчі колективи міста.

Міська влада запросила на свято переможницю Всеукраїнських конкурсів, співачку Олену Михайлову, яка представила свою концертну програму. Разом з нею співали та танцювали всі присутні на святі. Проводжали Олену шквалом оплесків та закликів приїжджати до Шостки знову. Завершилися заходи дискотекою для молоді.

       

       

       

Переглядів: 835 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Июнь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024