Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетверг, 28.03.2024, 19:25

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2020 » Февраль » 16 » «Афганістан - наша пам'ять і біль»
12:48
«Афганістан - наша пам'ять і біль»

"АФГАНІСТАН - НАША ПАМ'ЯТЬ І БІЛЬ"

 

 

 

 

Афганська війна ... Як багато і одночасно мало ми про неї знаємо! Вона пішла в історію, але за неповні десять років забрала величезну кількість життів воїнів-інтернаціоналістів. Вона торкнулася багатьох сімей, принісши з собою горе, непоправні втрати.

У часу є своя пам'ять - історія. І тому світ ніколи не забуває про трагедії, що потрясали планету в різні епохи, в тому числі і про жорстокі війни, що унесли мільйони життів. Трагедією для всього народу стала Афганська війна.

15 лютого виповнюється 31 рік з дня виведення військ з Афганістану. На вечір пам'яті запрошені воїні інтернаціоналісти, члени їх сімей, матері синів що не повернулися з тієї жахливої ​​війни, жителі міста і герої Афганської війни, щоб зустрітися і згадати той непростий воєнний час, а також вшанувати пам'ять загиблих хвилиною мовчання.

Про війну в Афганістані складено чимало пісень і віршів. На цій зустрічі у виконанні учасників заходу вони прозвучали як реквієм.

Вітали присутніх творчі колективи Центру естетичного виховання. Вихованці колективів «Мікс», «Джерельце», «Шарм», «LetS go» разом зі своїми керівниками дарували всім присутнім свою творчість.

Слова подяки висловили В. Могильний, заступник міського голови і А. Шульга, помічник народного депутата І.Ф. Молотка, вони також вручили пам'ятні медалі учасникам бойових дій в Афганістані.

В кінці вечора пам'яті В. Приходько, голова шосткинської організації воїнів-інтернаціоналістів подякував усім присутнім, а також вихованцям ЦЕВ за виступи, теплий прийом, за те, що молоде покоління пам'ятає і шанує історію своєї країни.

На закінчення зустрічі юним артистам вручили грамоти та солодкі подарунки  і хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих воїнів-інтернаціоналістів.

Фотозвіт

  

Переглядів: 795 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Февраль 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024