Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВторник, 19.03.2024, 11:49

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2019 » Февраль » 20 » ЦЕВ «Юність». Вшанування пам’яті героїв Небесної сотні. «Свіча пам'яті».
22:46
ЦЕВ «Юність». Вшанування пам’яті героїв Небесної сотні. «Свіча пам'яті».

ВШАНУВАННЯ ПАМ'ЯТІ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ. "СВІЧА ПАМ'ЯТІ"

 

 

В гомінкому, як вулик, центрі естетичного виховання «Юність» зазвичай, юрбляться діти, дзвінко перегукуючись. Цей день 20 лютого був таким же. А рівно о 16:00 в фойє закладу запанувала незвична тиша. На екрані з'явилася заставка «Небесна сотня. Пам'ятаємо» і всі присутні миттєво перенеслися у події лютого п’ятирічної давнини.

Дитячі очі вглядалися в кадри відеохроніки. Вони, діти, зрозуміли, що саме ці події є подіями наднової історії, а вони – свідки і сучасники подій.

Запалена свіча, запалена під час заходу, горіла, а з неї краплями стікали сльози… За них, Героїв, яких п’ять років тому взяв Господь до раю. Та вони навічно залишаться в строю, а народ співатиме про них пісень.

Кожен із цієї Небесної сотні мав свою сім`ю, батьків, друзів, захоплення, свої симпатії і свої невідкладні справи. Але поклик їхньої душі саме в цей час призвав їх до боротьби за вільну, демократичну, чесну Україну. На їх честь урочисто пролунав Гімн України.

Пам'ять  невинно убитих згуртувала всіх живих, дала їм силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі.

У жалобі всі схилили голови у хвилині Пам'яті.

Софія Пономарьова, солістка зразкового театру естрадної пісні «Мікс» (керівник Ірина Легейда, відмінник освіти України), стримуючи сльози, заспівала пісню «Мальви».

До вихованців творчих колективів ЦЕВ та гостей заходу - директорів позашкільних закладів Шостки, звернулася Зінаїда Куниця, головний спеціаліст Шосткинського управління освіти, куратор позашкілля міста. Зінаїда Михайлівна підкреслила, що життя є найціннішим скарбом для кожної людини.

Всі присутні приєдналися до акції «Вони злетіли у небеса, як янголи», зробивши своїми руками янголяток та закріпивши їх на ланцюжку пам'яті.

Допомогли їм у цьому Сергій Романцов, керівник творчого об'єднання ЦЕВ «Витинанки», Тетяна Михайличенко, керівник образотворчого об'єднання «Мальва» та вихованці цих колективів.

Герої у вічності... Кожен їх крок

Торує шляхи без упину.

Герої ведуть нас до нових зірок -

Во славу і честь України!

Пряма трансляція заходу вшанування пам’яті героїв Небесної сотні. «Свіча пам'яті».

Фотозвіт

    

   

Переглядів: 726 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Февраль 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024