Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетверг, 28.03.2024, 22:43

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2021 » Июнь » 10 » ЦЕВ, літні канікули: відпочинок, подорожі, оновлення!
17:36
ЦЕВ, літні канікули: відпочинок, подорожі, оновлення!

ВИХОВАНЦІ ЦЕВ ПРОЙШЛИ ШЛЯХОМ ЄГИПЕТСЬКИХ ФАРАОНІВ

 

 

 

Ось і настало літо – настільки довгоочікуваний час літніх канікул. Час, коли на цілих три місяці наші діти можуть забути про вчителів, уроки, домашні завдання та про все, що пов’язано зі школою і навчанням! Літні канікули – це час веселощів і нових знайомств, час відпочинку і час змін!

Заняття в гуртках нашого центру естетичного виховання закінчились, на дворі літо, але це не привід прощатися з нашими вихованцями до осені. Адже наші керівники готові не тільки працювати з дітьми, а і разом весело відпочивати.

Тому сьогодні 10 червня вихованці зразкової творчої майстерні «Бісероплетіння» (керівник Коновалова С.М.) та вихованці народного фольклорного ансамблю «Любисток» (керівник Стегайло Т. А.) на свіжому повітрі не тільки весело відпочили та провели час зі своїми керівниками, а й взяли участь у цікавому квесті з вправами тімбілдінгу (Team building) «Скарб єгипетських богів», який для них підготувала педагог-організатор Шалда В.В.

Діти пройшли шляхом єгипетського фараона та виконали завдання єгипетських богів, щоб дізнатися яку мудрість записали та заховали боги. Учасникам квесту довелося для бога води Себека створити водогін, щоб наповнити постелю водою, пройти лабіринт богині Баст, для бога Ра виконати ритуал «сходу та заходу сонця», бог Тот перевіряв знання про Єгипет, а для Анубіса довелося створити справжнісіньку мумію, а от бог Птах побажав, щоб діти збудували піраміду. Пройшовши випробування восьми єгипетських богів, вихованці знайшли давній сувій та розшифрували мудрість богів «Розум це набагато більше ніж сила, там де сила марна виручить розум».

Вихованці добре відпочили та розважилися, а головне зрозуміли, щоб досягти своєї мити та виконати всі завдання, необхідно працювати злагоджено  всією командою, підтримувати та допомагати один одному.

Фотозвіт

    

Переглядів: 1259 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Июнь 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024