Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетверг, 28.03.2024, 15:29

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2014 » Декабрь » 21 » ЦЕВ: Свято Миколая у творчому колективі «Let’s go».
14:05
ЦЕВ: Свято Миколая у творчому колективі «Let’s go».

СВЯТО ДЛЯ ВИХОВАНЦІВ ТВОРЧОГО КОЛЕКТИВУ "LET'S GO"

 

 

 

 

 

Напередодні свята «Святого Миколая» в дискотечному залі розважального центру «Орфей» для вихованців танцювального колективу сучасного танцю «Let’s go» відбулося родинне свято «Ой, хто, хто Миколая любить». Адже саме 19 грудня  відзначають День Святого Миколая – покровителя всіх мандрівників і дітей. Свято вважається одним із найбільш шанованих у православному світі. Здавна Микола Угодник вважався захисником всіх дітей і напередодні цього свята Миколай приносить усім слухняним дітям подарунки, а неслухняні повинні виправитися і чекати на подарунки аж на наступний рік. Несподіваний подарунок отримали діти та батьки колективу сучасного танцю «Let’s go», Центру естетичного виховання.

Вихованці колективу «Let S go» під керівництвом Сергія Коваленка, разом зі своїми батьками відвідали справжню українську дискотеку - це дискотечна вечірка в національних традиціях, це прояв прогресивної, здорової сучасної української клубної культури яка вносить в  культуру українців національний колорит та найяскравіше, що є у наших традиціях. Дискотека - це яскраво, весело і незабутньо. Це поєднання сучасності та споконвічних традицій. Саме так яскраво та весело пройшла дискотека для наших дітлахів та їхніх батьків.

У програмі дискотеки була українська клубна танцювальна музика, різноманітні розважальні конкурси, пісні виконавців української музики тощо. Ми намагалися наповнювати розважальну програму вечора різноманітністю проведення, щоб кожен відпочивальник був задоволений, відмітила ведуча свята Анжела Гутянко.

Керівник колективу  «Let’s go» Сергій Коваленко поздоровив  усіх  з новорічними  святами, побажав міцного здоров’я, добра, радості, вірних друзів, достатку у родинах, здійснення заповітних мрій  та нових досягнень колективу.

Для всіх присутніх на святі був організований солодкій стіл з тортами на яких була справжня емблема колективу. Свято пройшло на одному подиху. Ніхто із запрошених не мав часу щоб сумувати! Усі осталися вдячні за неймовірно гарне дозвілля!

         

       

Переглядів: 828 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.7/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Декабрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024