Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетверг, 28.03.2024, 19:40

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2020 » Март » 17 » Чудова звістка для вихованців «ДЖЕРЕЛЬЦЯ» ЦЕВ
19:15
Чудова звістка для вихованців «ДЖЕРЕЛЬЦЯ» ЦЕВ

ЧЕРГОВА НАГОРОДА ЗДОБУТА ПІД ЧАС КАРАНТИНУ!

 

 

 

Початок нинішнього року для вихованців Центру естетичного виховання видався надзвичайно плідним на мистецькі здобутки. Юні таланти брали участь не тільки в районних та обласних конкурсах, а й демонстрували рівень своєї підготовки на Всеукраїнських та Міжнародних творчих змаганнях.

З початком карантину робота творчих колективів успішно триває за допомоги новітніх технологій. Керівники та їх вихованці перейшли на  дистанційну форму навчання! І опановують її дуже вдало!

Міжнародний конкурс-фестиваль дитячої та молодіжної творчості «Кришталева мрія», метою якого є виявлення та подальший розвиток талановитих, обдарованих дітей та молоді в різних видах мистецтв, підтримка їхньої творчості, як пріоритетний напрямок розвитку культури України запросив усіх бажаючих  на участь у дистанційному фестивалі. Конкурс зібрав найкращі дитячо-юнацькі колективи та сольних виконавців усіх жанрів з України та близького зарубіжжя. Діти дуже чекали висновків журі, які оцінювали їхню майстерність за переглядом конкурсних номерів у відеозапису.

Сьогодні на сайт Центру естетичного виховання надійшов лист від організаторів конкурсу.

Професійне журі у складі діячів культури та мистецтв, зірок українського шоу-бізнесу, представників продюсерських центрів та ЗМІ високо оцінило яскраві виступи юних танцюристів з Шостки. До уваги наших читачів повна версія документу.

 

Доброго дня!

Дякуємо усім вам за участь у дистанційному фестивалі "Кришталева Мрія"!

Гран-Прі отримав: "Народний художній колектив" ансамбль народного танцю "Джерельце",  керівники Маковець Людмила Серафимівна, Трет'як Яна Сергіївна м. Шостка, Сумська область.

Запрошуємо Ваш колектив на безкоштовну участь в фестивалі "Палаюча Зірка" восени у Києві.

Сьогодні вранці Новою поштою відправили Вам дипломи і статуетки (для колективу) -  вони будуть у ваших відділеннях завтра-післязавтра. Також повідомляємо що у травні буде наш новий Дистанційний Фестиваль "MARINE FANTASY" ("Морська фантазія").

Ще раз Дякуємо усім!

P.S. Бажаємо усім нам Здоров я, Обережності і Витримки - щоб, перечекавши тяжкі часи - наші діти повернулися до творчості і показали нам ще більші свої досягнення!

З повагою, Оргкомітет.

 

Своїми здобутками вихованці народного ансамблю «Джерельце» завдячують своїм керівникам - Заслуженому працівнику культури України Людмилі Маковець, Яні Трет’як, та батькам, які навчають та підтримують обдарованих дітей. Ті, в свою чергу, мріють пізнати чарівний світ мистецтва, навчитися творити і досягати професійної майстерності. Навіть, у складних умовах сьогодення. Все буде добре – впевнене «Джерельце» і продовжує навчальний процес. У них великі плани і у їх втіленні діти, керівники і батьки не бачать перепон!

Переглядів: 1006 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Март 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024