Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетверг, 28.03.2024, 18:08

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2014 » Июнь » 30 » ДЕНЬ МОЛОДІ - ПАТРІОТИЧНЕ СВЯТО
16:14
ДЕНЬ МОЛОДІ - ПАТРІОТИЧНЕ СВЯТО

ДЕНЬ МОЛОДІ - ПАТРІОТИЧНЕ СВЯТО!







 

На головній площі Шостки , в День молоді, пройшло міське свято «З любов'ю до України!».

Воно почалося з байкер-шоу.  Представники мотоспільноти «Агрегат» проїхали по центру Шостки з державними прапорами. Патріотична тема була лейтмотивом усього свята. Вперше в місті відбулися парад вишиванок та фестиваль української дівочої коси.

У концертній програмі взяли участь творчі колективи Шосткинського інституту СумДУ і звичайно Центру естетичного виховання, який не міг відмовитися від участі в молодіжному святі, адже ЦЕВ це найбільша країна дитинства і юності у нашому місті.

У концерті взяли участь народний ансамбль танцю «Сюрприз», народний ансамбль народного танцю «Джерельце», народний фольклорний ансамбль «Любисток» і його керівник Заслужений діяч естрадного мистецтва України Тетяна Стегайло, народна студія сучасного танцю «Шарм», зразковий театр естрадної пісні "Мікс", випускники колективів ЦЕВу і ансамбль «Let's go », який показав антивоєнний танець. На футболках  учасників колективу був напис: «Ні війні», а керівник ансамблю Сергій Коваленко  запросив танцювати разом з ними всіх присутніх на площі, що перетворило танок ансамблю в своєрідний флеш-моб. Родзинкою концерту став танцювальний номер який підготували батьки учасників цього колективу,  вони «запалювали» на сцені на рівні своїх дітей, показавши усій молоді міста  урок справжнього сучасного танцю. 

Міський голова Микола Нога, виступаючи на святі, вручив молодим шосткинцям - учням, студентам, працівникам підприємств, правоохоронцям  Почесні грамоти міського голови. Микола Петрович побажав учнівській молоді добре відпочити на канікулах, випускникам - удачі при вступі до вузів.     «... Хочу, щоб ми ВСІ з вами привітали оплесками наших хлопців, які на сході захищають нашу Україну», - звернувся до присутніх мер Шостки. 

Завершив свято концерт київського гурту «Made in Ukraine». Його солістка - Заслужена артистка України Тетяна Дегтярьова. Столичний колектив заспівав українські народні пісні в сучасній обробці.

        











 

Переглядів: 1087 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Июнь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024