Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетверг, 28.03.2024, 10:21

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2014 » Август » 8 » Десяті Кулішеві читання прикрасили творчі колективи ЦЕВ
21:36
Десяті Кулішеві читання прикрасили творчі колективи ЦЕВ

ДЕСЯТІ КУЛІШЕВІ ЧИТАННЯ ПРИКРАСИЛИ ТВОРЧІ КОЛЕКТИВИ ЦЕВ!

 

 

 

На землі, яка увібрала в себе дух, розум і думку славетного земляка, побратима Тараса Шевченка, Великого Українця – Пантелеймона Олександровича Куліша зібралися разом всі ті, хто вирішив ще раз прислухатися до його думок, слова. У відзначенні 195 річниці з дня його народження взяла участь делегація членів Сумського земляцтва.

У широкій програмі заходу гідне місце зайняли творчі колективи Шостки та Шосткинського району. Окрасою свята та його родзинкою стали  і художні колективи Шосткинського центру естетичного виховання.

Пролог заходу  «Талантами уславлена земля» підготували учасники народного ансамблю танцю «Джерельце» (керівники заслужений працівник культури України Людмила Маковець та Яна Третьяк). Танцюристи подарували гостям та глядачам хореографічну картинку «Колоскове поле», вокально – хореографічну композицію «Горлиця», яку виконали разом з Ларисою Шамро, викладачем Шосткинської дитячої музичної школи №2, «Задорну польку»,  та «Закаблуки».

Дарина Гутянко, учасниця зразкового театрального колективу «Дзеркало»  ЦЕВ (керівник Світлана Разломова)  виконала мініатюру Остапа Вишні «Ага, будеш?!».

Радували чистими і прозорими голосами учасниці народного фольклорного ансамблю «Любисток» під керівництвом заслуженого працівника культури України Тетяни Стегайло. Мілана Шевкун та юні співачки виконали пісню «Черевички»,  представили «Купальску пісню», в якій заспівувала Діана Кохан, Олександра Гервазюк виконала «Співанку», дівчата подарували глядачеві фрагмент весільного обряду, а у фіналі, разом з керівником Тетяною Стегайло, виконали вокально – хореографічну композицію «Я з людьми поділюся добром».

Ведуча свята педагог організатор ЦЕВ - Вікторія Федоренко.

Піднесено та радісно пройшло свято. Здається, що сам Пантелеймон Куліш благословив цього дня всіх гостей та учасників на добрі справи, на радісне майбуття.

                   

Переглядів: 831 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Август 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024