Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПятница, 29.03.2024, 00:51

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2012 » Август » 16 » Дитячий обласний табір «Сузір’я» завершив літні оздоровчі зміни
00:51
Дитячий обласний табір «Сузір’я» завершив літні оздоровчі зміни

     Старт даний тематичною зміною "Юність" Центра естетичного виховання м. Шостка, а до фінішу прийшов глухівський район тематичною зміною "Літо мужності". Тема цієї табірної зміни: «Ковпак. Від Путивля до Карпат». Табір живе за чітко регламентованими внутрішніми правилами. У наметовому містечку обладнано польову кухню, медпункт, душові, спортивний куточок з турніками, волейбольний майданчик, тенісний стіл і, навіть, кінотеатр.

Вихованці влаштували в таборі партизанський притулок. Існує там і власна грошова одиниця – «ковпак». Перебуваючи в польових умовах, діти інакше розуміють побут і умови, в яких свого часу доводилося воювати партизанам.

Два тижні юні представники з Ямпільщини, Путивльщини, Серединобудщини, Кролевеччини і інших районів Сумщини в наметовому таборі поєднуватимуть активний відпочинок і вивчення історії рідного краю, у рамках урочистостей з нагоди офіційного закриття оздоровчої зміни табору наметового типу «Сузір’я», з метою розвитку різних сторін життя людини, повноцінного виконання соціальних функцій, активної участі у трудовій, громадській, сімейно-побутовій, дозвільній формах життєдіяльності, формування у молоді високої патріотичної свідомості, національної гідності, готовності до виконання громадянського і конституційного обов’язку щодо захисту національних інтересів України; забезпечення змістовного дозвілля дітей.  14-15 серпня 2012 року в с. Слоут Глухівського району Сумської області на території оздоровчого табору наметового типу «Сузір’я» проведена обласна конференція на тему: «Інноваційні технології популяризації здорового способу життя та військово-патріотичного виховання в молодіжній політиці Сумщини», на яку були запрошені і представники ЦЕВ, а директор В. Кисельов особисто  зазнав деякі екстремальні види спорту.

У рамках конференції відбулося обговорення проблемних питань, пов’язаних з реалізацією молодіжної політики в області, презентація досвіду роботи щодо впровадження інноваційних технологій популяризації здорового способу життя та військово-патріотичного виховання молоді, підготовка, організація та проведення таборів наметового типу в 2013 році, секційні заняття з військово-патріотичного виховання та здорового способу життя.

       Рішення конференції однозначно: пересувним таборам наметового типу влітку 2013 року бути. Організатором і подвижником як і раніше буде Комунальна установа Сумської обласної ради «Сумський обласний центр відпочинку, оздоровлення, туризму та військово-патріотичного виховання» (директор Ронь Я.О.) за підтримкою Управління у справах сім'ї, дітей та молоді Сумської обласної державної адміністрації (керівник О.Ю.Лата.)

               
          
          
Переглядів: 1845 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Август 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024