Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетверг, 28.03.2024, 14:43

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2015 » Июнь » 1 » Герої живуть у сучасних кінострічках.
19:02
Герої живуть у сучасних кінострічках.

ГЕРОЇ ЖИВУТЬ У СУЧАСНИХ КІНОСТРІЧКАХ!

 

 

 

 

 

Документальний фільм «Аеропорт» презентували в 1 червня  у кіно - концертній залі Шосткинського центру естетичного виховання. Раз у раз  у залі лунало: «Герої не вмирають». Саме так емоційно сприйняли шосткинці прем’єру фільму.

Його перегляд був організований на виконання обласної програми сприяння розвитку громадянського суспільства з метою виховання патріотизму, героїзму, любові до своєї Батьківщини, консолідації суспільства довкола ідеї захисту України.

Фільм «Аеропорт» розповідає про силу та звитягу захисників Донецького аеропорту, яких називають «кіборгами». Спочатку глядач бачить роботу аеропорту імені Сергія Прокоф'єва  в мирний час, а потім на екрані розгортаються документальні кадри боїв української армії проти формувань бойовиків. Перший військовий кадр доволі емоційний: «кіборги» співають гімн України і по команді поливають вогнем противника.  Бійці тримались, не витримав бетон. 242 дні запеклих протистоянь, 198 одиниць техніки, півтори тисячі загиблих та поранених – такою є статистика оборони донецького аеропорту. Головне, що давало «кіборгам» сили не здаватися, — підтримка тилу: як матеріальна, так і моральна. Зокрема, листи і малюнки дітей.

Певний час захист міжнародного летовища очолював полковник військ спеціального призначення з позивним «Редут». То ж у центрі документальної стрічки його розповіді та розповіді його товаришів – бійців, волонтерів, журналістів. Один день з життя захисників аеропорту демонструє кінокартина, і через події одного дня показує історію перевтілення воїнів у справжніх кіборгів, історію відваги, надії та любові до рідної вітчизни, історію тих, хто готовий був навіть загинути, але не здати важливий об’єкт ворогові.

Документальна стрічка «Аеропорт»  була створена за ініціативи Адміністрації Президента України, на замовлення Міністерства оборони України, за участі Українського Кризисного Медіа Центру. Виробництво і технічну підтримку фільму на безкоштовній основі забезпечила компанія «FILM.UA Group».

Є добрий знак у тому, що фільм «Аеропорт» був продемонстрований саме 1 червня, коли відзначається день захисту дітей. І ця прем’єра стала справжнім уроком патріотизму для всіх глядачів, незважаючи на їх вік. І це, мабуть, символічно – є впевненість, що закінчаться бойові дії, слова «війна» зникне з наших думок, і всі ми будемо жити у по справжньому незалежній і єдиній Україні.

Переглядів: 916 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Июнь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024