Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетверг, 28.03.2024, 21:37

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2017 » Январь » 8 » Концерт духового оркестру Центру естетичного виховання ШМР.
17:18
Концерт духового оркестру Центру естетичного виховання ШМР.

"З РИТМОМ В СЕРЦІ, З МЕЛОДІЄЮ В ДУШІ"

 

 

 

 

Дивовижний концерт - ліричний, дзвінкий, наповнений позитивними емоціями подарували нам музиканти Народного духового оркестру «Юність» Центру естетичного виховання.

Перебуваючи в залі, слухаючи музику, захоплюючись грою музикантів, ловиш себе на думці: «Це ж треба, в таку не просту, холодну пору - майже повна зала глядачів! Чому це відбувається кожен раз? Може бути від того, що зовсім поруч з нами живе справжнє мистецтво, звучить жива музика! » 

Вдалим рішенням стало включення до програми концерту вокальних номерів. Це допомогло в створенні різнопланової атмосфери в залі. Кожен номер був продуманий, і надавав концерту особливий ліризм і естетичну чарівність.

Безумовно, є з чим привітати духовий оркестр. Робота проведена величезна і на перевірку результат виявився гідним! Оркестр продемонстрував барвистий і колоритний репертуар! Та й концертна програма була підготовлена ​​таким чином, що кожен наступний номер виявлявся несподіваним, цікавим, і по-своєму унікальним.

Ми знаємо, що за виступом кожного учасника концерту стоїть його велика праця, педагогічна робота керівника оркестру з вихованцями. Результат досягнутий! Концерт відбувся. Він вийшов успішним і приніс чимало радості шосткинцям, вони дійсно були з ритмом в серці і мелодією в душі!

«Браво!» - Народному духовому оркестру «Юність» під керівництвом Руслана Ларіна, «Браво» - ведучій концерту і автору сценарію Вікторії Федоренко, яка, як завжди, була на висоті – розумна, приваблива, і провела цей концерт на одному диханні.

Глядачі отримали масу задоволення і заряд енергії, вони забрали з собою із глядацької зали світло в душі і чисті звуки музики.

Удачі Вам, дорогі музиканти і організатори концерту!

     

    

Переглядів: 954 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Максим Слинько  
0
Дякую за чудове свято музики!

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Январь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024