Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетверг, 28.03.2024, 15:03

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2019 » Февраль » 10 » «LET’S GO» переможці "STEP UP DANCE FEST-2019".
21:37
«LET’S GO» переможці "STEP UP DANCE FEST-2019".

«LET’S GO» ПЕРЕМОЖЦІ "STEP UP DANCE FEST-2019".

 

 

 

9 лютого у місті Конотоп відбулися Всеукраїнські змагання з усіх напрямків сучасного та естрадного танцю "STEP UP DANCE FEST-2019".

З Київа, Миколаїва, Бучі та інших міст України приїхало біля 500 учасників. Ансамбль сучасного танцю "Let'S go", Шосткинського міського центру естетичного виховання разом з колективом - супутником "LADY DANCE" (це дорослі, батьки вихованців колективу, які не відстають від своїх дітей і часто працюють разом з ними на одній сцені) прийняли участь та приїхали переможцями з даних змагань (загалом 53 учасника). Так хореографічні композиції "Ми танцюємо хіп-хоп" і "Вуличне шоу" здобули кубки за зайняті перші місця у своїх вікових категоріях. В категорії дорослі композиція "Flash" - 2 місце, "Інші" - перше місце. Також колектив "LADY DANCE" представив дуетну постановку "Day and Night" (Варвара Ємельяненко і Юлія Осіпова), в категорії: Дорослі Дует, де дівчата здобули 1 місце. 38 солістів ансамблю "Let'S go" показали свою майстерність на змаганнях.

Треті місця здобули: Мануілов Арсеній, Жир Даниїл, Овсієнко Роман, Скріпкіна Настя - категорія хіп-хоп, в категорії денсхолл 3 місця здобули: Пундор Настя, Седень Настя, Красюк Кристина, Романько Аліна, Юдицька Ярослава,Балицька Мілана, Скрипка Софія, Самбур Настя, Соловєй Ліза, Букрєєва Катя, Малковська Катя, Літвінова Даша, Войтенкл Софія, Ігнатенко Юлія.

Другі місця здобули: Ткаченко Софія, Пісоцька Світлана, Скріпкіна Настя, Тур Настя, Григор'єв Дмитро, Ільченко Максим, Пугич Анастасія - категорія хіп-хоп. В категорії денсхолл 2 місця здобули: Мовчан Дарина, Таперик Анастасія, Висоцька Дарія, Сердюк Світлана, Сухотіна Аліна.

Переможцями в сольних виступах стали: Марченко Поліна, Дерійова Поліна, Твердунов Тимофій, Банташ Денис, Коструба Мірон, Мануілова Ангеліна, Белясник Вероніка, Олійник Вікторія, Баркулова Маргарита - категорія хіп-хоп. В категорії денсхолл перші місця здобули: Маслов Іван та Шкрупська Дар’я.

Всі діти отримали медалі та дипломи, також солодкі подарунки від організаторів конкурсу (Грищенко Тетяна та Прокопець Наталія). Щиро дякую дітям за їх відданість танцю, старанність та бажання перемогти. Ці змагання для багатьох з них лише початок танцювальної кар'єри. Дякую батькам за підтримку та організацію цього танцювального свята.

                                                                                                          Керівник колективу Сергій Коваленко.

 

                                                       

                                  

 

 

Переглядів: 642 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Февраль 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024