Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетверг, 28.03.2024, 11:33

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2022 » Июнь » 19 » ЛІТО 2022 – ТРЕТІЙ НАВЧАЛЬНИЙ СЕМЕСТР
14:51
ЛІТО 2022 – ТРЕТІЙ НАВЧАЛЬНИЙ СЕМЕСТР

ЛІТО 2022 – ТРЕТІЙ НАВЧАЛЬНИЙ СЕМЕСТР

 

 

 

 

В Центрі естетичного виховання ШМР для вихованців гуртків, студій, творчих об’єднань продовжується ІІІ навчальний семестр під гаслом «Маємо право на щасливе дитинство». Літо – час яскравих вражень, неймовірних пригод та цікавого відпочинку. Активний проведений час створює позитивний настрій, надихає на добрі справи та збагачує новими знаннями й навичками, а допомагають у цьому педагогічні працівники закладу.

Кожен день наших вихованців насичений цікавими подіями. Так на цьому тижні культорганізатор Наталія ГАНЮШИНА і педагог-організатор Вікторія ШАЛДА провели для вихованців «Народного художнього колективу» ансамблю народного танцю «Джерельце», керівник Яна ТРЕТ’ЯК гру-квест «Підкорювач стихій». Команди виконували різноманітні завдання на спритність, винахідливість, кмітливість пов’язані з різними стихіями.

    

З вихованцями «Народного художнього колективу» студії сучасного танцю «Шарм», керівники Ірина Домащенко та Олена Хохол та з вихованцями ансамблю сучасного танцю «Let’S go», керівник Віталія КОВАЛЕНКО провели бесіду на тему «Дії у разі виявлення вибухонебезпечних предметів»  головний інспектор Шосткинського районного управління ДСНС Олег Роскошний та фахівець відділу забезпечення заходів з попередження надзвичайних ситуацій у Шосткинському районі Ігор Алпанов. Продовжився захід танцювальним майстер-класом від педагога Олени ХОХОЛ.

   

Вихованці «Зразкового художнього колективу» майстерні «Бісероплетіння», керівник Світлана КОНОВАЛОВА, «Народного художнього колективу» фольклорного ансамблю «Любисток», керівник Тетяна СТЕГАЙЛО поринули у цікаву спортивну гру-квест «Здорові діти – здорова нація». Вихованці стрибали у мішках, грали у «веселий баскетбол» та «спортивний крокодил», відгадували ребуси, пригадали, яка їжа корисна для дітей, а яка ні, та затанцювали флешмоб «В здоровому тілі - здоровий дух».

    

Наприкінці заходу заступник директора ЦЕВ Анжела ВИСОЦЬКА вручила свідоцтва про здобуття позашкільної освіти випускникам: Тимошенко Нікіта - гурток «Дизайн соломою», керівник Наталія СИМОНЕНКО, Бреус Дарія - «Зразковий художній колектив» майстерня «Бісероплетіння», Кеня Валерія - гурток «Світ іграшки та сувенірів», керівник Світлана КОНОВАЛОВА.

Під час проведених заходів вихованці були згуртовані, працювали командно, дізнавалися багато цікавого, по-новому розкрили свої таланти та вподобання та усвідомили важливість здорового способу життя, піклування про здоров’я змалечку.

Щасливі та усміхнені обличчя наших дітей – найкраща нагорода для усіх нас.

   

Переглядів: 2923 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Июнь 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024