Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетверг, 28.03.2024, 20:56

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2022 » Январь » 16 » «New Year Fest!»- як це було.
15:57
«New Year Fest!»- як це було.

"NEW YEAR FEST" - ЯК ЦЕ БУЛО

 

 

 

 

14 січня у глядацькій залі Шосткинського центру естетичного виховання свята згорнулися теплими і затишними спогадами і тепер вони будуть жити серед найдорожчого. Новорічно – різдвяне шоу «NEW YEAR FEST!» подовжило найчарівніші емоції для вихованців позашкільного закладу та їх батьків, що були запрошені у залу.

Справжні зірки були на сцені – вони палали так яскраво, що світло софітів вже нічого на вартувало. Всі, без винятку колективи були заряджені новорічним настроєм і не втомлювалися презентувати святкові творчі сюрпризи і досягнення.

Чарівності розпочалися з візиту до ЦЕВ Дідуся Мороза і Снігуроньки разом з учасниками зразкового театру естрадної пісні «Мікс» (керівник Ірина Легейда, заслужений діяч естрадного мистецтва України). Своїми виступами діти довели, що, якщо вірити у казку, то вона насправді оживе. Для кожного колективу Володимир Кисельов, культорганізатор ЦЕВ та Вікторія Федоренко, педагог – організатор підготували відеоролики – звіти, які протягом заходу нагадували глядачу про перемоги минулого року.

Учасники народної студії сучасного танцю «Шарм» (керівники Ірина Домащенко, заслужений діяч естрадного  мистецтва України та Олена Хохол) занурили присутніх у атмосферу зимового лісу, новорічних розваг і пустощів та запросили на ковзанку.

З Новим роком – і дорослих, і малих привітали учасники ансамблю сучасного танцю «Едем» (керівник Яна Богдашкіна), подарувавши справжнє «Новорічне диво».

Особливим став минулий рік для учасників ансамблю сучасного танцю «Let’S go». Колектив став працювати з новим керівником. Віталія Коваленко дуже вправно впоралася з учасниками, поставила новий номер і успіх не забарився.

З любов’ю розповідали Дідусь Мороз та Снігуронька про зразковий театральний колектив «Дзеркало» (керівник Світлана Разломова). Їх вистави повні яскравих емоцій і приголомшливих ідей.

В атмосферу дитинства й щедрості, на яке щорічно чекають діти всього світу занурили глядачів учасники народного фольклорного ансамблю «Любисток» (керівник Тетяна Стегайло, заслужений працівник культури України, заслужений діяч естрадного мистецтва України).

Повірити у маленькі зимові чари змусили Катерина Винниченко та Марк Зражва, учасники ансамблю бального танцю «Реверанс» (керівник Марина Барсукова).

Цього дня згадали і про Різдво - народний ансамбль народного танцю «Джерельце» (керівники Людмила Маковець, заслужений працівник культури України та Яна Третьяк) подарували хореографічні «Різдвяні забави.

Минулоріч народний ансамблю танцю «Світанок» (керівник Тетяна Демич, відмінник освіти України) нестримно йшов уперед, збираючи нагороди. Тож, у їх хореографічній картинці веселий свій таночок танцював справжній снігопад.

В душі більше добра, а ще здоров’я, любові, взаєморозуміння, радості, достатку, подорожей, вражень і тільки хороших подій бажав народний хореографічний ансамбль «Сюрприз» (керівники Віра та Василь Тихоновські, заслужені працівники освіти України).

«Минулий рік приніс до Шосткинського центру естетичного виховання багато досягнень і творчості, цікавого дозвілля і приємних сюрпризів. Цей позашкільний заклад не втомлюється дарувати яскраві емоції всім мешканцям Шосткинської громади» - зазначила присутня на святі Оксана Шаповал, заступниця міського голови.

Пані Оксана вручила нагороди колективам і керівникам ЦЕВ. Серед них Володимир Кисельов, директор Шосткинського ЦЕВ з гордістю отримав Почесну відзнаку «Лідер позашкільної освіти» серед усіх позашкільних закладів нашого міста.

То ж, уперед, у Новий 2022 рік цевівці! До нових досягнень! І нехай нам завжди буде вистачати часу на те, що нам подобається і те, що робить щасливішими наших близьких.

Фотозвіт

   

   

Переглядів: 962 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Январь 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024