Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетверг, 28.03.2024, 14:51

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2016 » Январь » 16 » Різдвяні канікули у Львові
23:42
Різдвяні канікули у Львові

РІЗДВЯНІ КАНІКУЛИ У ЛЬВОВІ

 

 

 

Під час зимових канікул,вихованці Центру естетичного виховання, Шосткинської міської ради, народний художній колектив,ансамбль народного танцю «Джерельце»під керівництвом Заслуженого працівника культури України,кавалера ордена княгині Ольги III ступеню Маковець Людмили та Яни Третьяк  взяли участь у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі мистецтв для дітей та юнацтва «Різдвяні канікули»,який проходив у м.Львові з 9 по 11 січня за підтримки Міністерства освіти і науки України.

В конкурсі приймали участь II групи дітей молодша та середня віком від 10 до 14 років,вони представили на розсуд журі танці «На току», «Полька-полесянка»,та Білоруський танок «Лявониха».Виступ оцінювали високоповажні члени журі,серед яких діячи культури та мистецтва,які присудили колективу диплом лауреата II ступеню,та пам;ятний подарунок.

У вільні від конкурсу та Гала концерту дні ,діти разом зі своїми керівниками побували  в оперному театрі на виставі «Лебедине озеро»,звершили пішохідну прогулянку вулицями старовинного міста Лева з екскурсоводом та насолодились прогулянкою вечірнім містом з його колоритом та яскравими різдвяними ярмарками.

Діти придбали багато сувенірів на пам’ять близьким та друзям. Багато яскравих фотознімків зробили біля Різдвяних вертепів та на площах міста.

Фестиваль «Різдвяні канікули» подарував чудову можливість пізнати історію,та красу старовинного міста Лева,та взяти участь у великому дитячому мистецькому святі.

Висловлюємо щиру подяку нашим любим керівникам: Маковець Людмилі та Яні Третьяк за незабутню подорож, та чуйне ставлення до наших дітей.

Дякуємо та висловлюємо свою повагу Директору Центра естетичного виховання Кисельову В.П за підтримку у сприянні подорожі та зацікавленість по залученню дітей до відрождення духовних цінностей українського народу та шанобливе ставлення  до українського народного мистецтва.

 

З повагою, Батьківський комітет

         

       

Переглядів: 1031 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Январь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024