Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПятница, 29.03.2024, 01:23

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2019 » Январь » 24 » Семінар «Методи і форми мотивації персоналу в закладі освіти»
15:51
Семінар «Методи і форми мотивації персоналу в закладі освіти»

СЕМІНАР "МЕТОДИ І ФОРМИ МОТИВАЦІЇ ПЕРСОНАЛУ В ЗАКЛАДІ ОСВІТИ"

 

 

 

За ініціативою педагогічного колективу Центру естетичного виховання Шосткинської міської ради 23 січня в Центрі  «Юність» відбувся семінар для директорів, заступників директорів, методистів закладів позашкільної освіти м. Шостка на тему: «Методи і форми мотивації персоналу в закладі освіти». Цікава та пізнавальна зустріч пройшла у взаємодії з представником видавництва «Шкільний світ» Наталією Вікторівною Харченко (редактор газет «Шкільний світ», «Управління освітою», журналу «Методист»).

У ході семінару були розглянуті теоретичні питання нематеріальних форм мотивацію персоналу в колективі, способи впливу на персонал, поняття «демотивації», цінності колективу, запропоновані діагностики виявлення мотивації у колективі, прийоми та форми вдячності за роботу працівникам у колективі.

Учасники тренінгу були розподілені на міні групи. Їм було запропоновано взяти участь у нестандартних ситуаціях та іграх. Педагоги із задоволенням виконували вправи «Ксерокс», «Принцеса і дракон», «Хатина мудреця», «Точка зору», «Обери позицію» під час яких йшло активне обговорення та висловлення власної точки зору та відстоювання її.

Представники освітніх позашкільних закладів отримали подарунки від видавництва «Шкільний світ» у вигляді методичних посібників та журналів для застосування у подальшій роботі, задоволення від спілкування та бажання творити і згуртовувати педагогів на досягнення стратегічної місії своїх колективів.  

Наприкінці семінару Наталія Вікторівна підсумувала роботу учасників семінару – практикуму, виступила із заключним словом, у якому наголосила на важливості зазначеної теми, вручила сертифікати підтверджуючі підвищення кваліфікації педпрацівників й висловила сподівання на подальшу співпрацю зі всіма учасникамі семінару.

   

       

Переглядів: 827 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Январь 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024