Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетверг, 28.03.2024, 12:44

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2015 » Апрель » 29 » Сюрприз привіз перемогу зі Львова
21:43
Сюрприз привіз перемогу зі Львова

"СЮРПРИЗ" ПРИВІЗ ПЕРЕМОГУ ЗІ ЛЬВОВА!

 

 

 

 

 

З 25 по 27 квітня у Львові проходив другий Всеукраїнський фестиваль-конкурс хореографії "Самоцвіти" В якому взяв участь «Народний художній колектив» ансамбль танцю "Сюрприз" Центру естетичного виховання Шосткинської міської ради (керівники Заслужені працівники освіти України Віра та Василь Тихоновські). Колектив представив два конкурсних номера в народній номінації: - "Поліський розваги" і "Гопак"

Фестиваль проводиться у старовинному  місті Лева — культурній столиці України, яка знаходиться під егідою всесвітньої організації ЮНЕСКО та дає можливість поєднати виступи творчої молоді із розширенням свого світогляду, ознайомлення з культурами народів що здавна мешкали у Львові.

Мета фестивалю - популяризація традиційної культурної спадщини, зміцнення  контактів і культурних зв’язків, обмін знаннями, культурними та народними традиціями, особливостями, досвідом, розширення світогляду.

Організатори фестивалю роблять особливий акцент на молодь і на залучення юнаків та дівчат до співпраці із всієї України, розуміючи, що саме в їхніх

На цьому конкурсі брали участь більше 2000 дітей з численних областей України. Конкурс проходив у два дні з 9.00 до 20.00 годині. Було переглянуто 226 хореографічних номерів, з яких на Гала-концерт було відібрано тільки 17, серед них був "Гопак" у виконанні "Сюрпризу"

Журі представляли відомі і компетентні хореографи нашої країни, фахівці  Львівського університету ім.Франка та головний балетмейстер академії танцю ім.Сержа Лифаря, в складі Тарас Магдич (голова журі), члени журі:  член національної спілки хореографів України, Вадим Сабодаш  лауреат міжнародних конкурсів, викладач вищої категорії м. Київ, Дмитро Клявін  Заслужений артист України, Тарас Шіт Заслужений діяч естрадного мистецтва України, Олександр Плахотнюк Заслужений діяч естрадного мистецтва України.

Журі визначило вихованців Центру естетичного виховання, відмітило роботу керівників і присудило нашим хлопцям з сюрпризу перше місце, вручивши Диплом та кубок!

Крім конкурсної програми діти відвідали Львівський театр, де подивилися диптих у виконанні артистів Академії танцю ім.С Лифаря. На юних танцюристів з «Сюрпризу» це справило величезне враження, якість виконання, акторську майстерність, сюжет, - це нікого не могло залишити байдужим .....

Дітям сподобалося все: і старовинне місто Львів, і теплий прийом організаторів, і насичена екскурсійна програма, і відвідання Національного академічного українського драматичного театру ім. М. Заньковецької, і сам фестиваль. Радісні, щасливі та з нагородами повернулися Шосткинські дітлахи додому.

 Всі залишилися дуже задоволені поїздкою і вдячні батькам та адміністрації ЦЕВ за моральну і матеріальну підтримку.

     

       

Переглядів: 896 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.0/5
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Апрель 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024