Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетверг, 28.03.2024, 20:29

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2018 » Январь » 15 » Сходинками самоосвіти — до професійного зростання
18:49
Сходинками самоосвіти — до професійного зростання

СХОДИНКАМИ САМООСВІТИ - ДО ПРОФЕСІЙНОГО ЗРОСТАННЯ!

 

 

 

 

Самоосвіта педагогів — одна з найважливіших форм підвищення їх кваліфікації. Тому завдання керівника закладу освіти — вивчати та розвивати педагогічну майстерність кожного педагога, стимулювати розвиток їх творчого потенціалу, формувати навички самоаналізу, мотивувати проходження курсів підвищення кваліфікації педагога...

«Хто стоїть на місці, той відстає…». А хто не хоче відставати, має рухатися вперед, і не зупинятися, досягнувши вершини, а підніматися вище. У цьому й полягає основна місія сучасного педагога.

Одним з першочергових завдань в навчальному закладі  є  підвищення професійної кваліфікації і педагогічної майстерності керівників, формування у них готовності до творчого пошуку. В місті створені  умови для підвищення кваліфікації педагогічних працівників. Курсова перепідготовка педпрацівників здійснюється шляхом проходження курсів підвищення кваліфікації при Сумському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти. З 15 січня 2018 року розпочато настановну сесію для директорів, заступників, методистів, завідуючих відділами, культорганізаторів позашкільних закладів міста Шостка.                                                        

Перша зустріч відбулася з кандидатом педагогічних наук, доцентом, завідуючою кафедри теорії і методики змісту освіти Сєрих Ларисою Володимирівною, яка наголосила про те, що позашкільний навчальний заклад є основною складовою структури позашкільної освіти в Україні. В результаті співпраці було обговорено Концепцію «Нової української школи», основні компетентності професіоналізму сучасного педагога.

У найближчій перспективі затребуваними будуть фахівці, які вміють учитися протягом життя, критично мислити, ставити цілі та досягати їх, працювати в команді, спілкуватися в багатокультурному середовищі. Саме ідеологію змін в освіті простою мовою пояснює Концепція нової української школи.

Очно-дистанційні курси триватимуть протягом січня та лютого 2018 року, по завершенню яких, кожен педагог захистить екзаменаційну письмову роботу та візьме участь у конференції з обміну досвідом.

     

Переглядів: 980 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Январь 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024