Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетверг, 28.03.2024, 20:33

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2015 » Декабрь » 19 » Святий Миколай до нас завітай!
10:28
Святий Миколай до нас завітай!

СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ДО НАС ЗАВІТАЙ!

 

 

 

 

 

18 грудня   у актовій залі позашкільного закладу  Малої  Академії  Наук  зібралися діти – сироти, діти, позбавлені батьківського піклування та діти, які виховуються в прийомних сім'ях. Всі з нетерпінням очікували на зустріч з загадковим святим Миколаєм.

Чудову музично – театральну програму «До нас іде Миколай»  подарували дітям – діти, вихованці  народного фольклорного ансамблю «Любисток» Центру естетичного виховання.

Запрошені на свято - уважно спостерігали за діями, що відбувалися на імпровізованій сцені, хвилювалися за долю героїв дійства, щиро їм співчували і оплесками привітали святого Миколая.

В свою чергу дітей привітав міській голова Микола Петрович Нога. Він побажав малюкам назавжди зберегти у маленьких сердечках віру у добрих людей, які не покинуть їх напризволяще, побажав усім добра, злагоди, веселих свят та з щирими привітаннями особисто потиснув  кожному гостю руку. Всі присутні отримали солодкі подарунки.

Свято вдалося на славу!  Відтепер маленькі шосткинці  йтимуть по життю з важливим відчуттям – їх люблять, про них піклуються. А, ставши дорослими, вони, напевне, віддячать добром місту, в якому виростуть!

         

У продовження святкування, дня святого Миколая, шосткинські дітлахи отримали неймовірної краси подарунок. О 15:00 розпочалося  відкриття головної новорічної красуні – ялинки. Радості дітей не було меж. На свято завітав Дідусь Мороз з онучкою Снігуронькою. Розваги, веселі конкурси, святкові пісні, традиційні хороводи навкруги ялинки!!!

Всіх присутніх  також привітав  Микола Петрович. Він побажав дітлахам гарних успіхів у навчанні та веселих розваг під час новорічних канікул. В своєму привітанні міській голова зазначив: «Щойно відкрили міську новорічну ялинку. Цьогоріч вона - не тільки найгарніша та найвища на Сумщині, але й сама "айтішна"! Сучасні стробоскопи, новорічні кулі на комп’ютерному управлінні, 3-D верхівка кристал. Вітаю всіх з наступаючими новорічними та різдвяними святами. Миру, злагоди, добробуту у кожну родину!»

Веселі ігрища, хороводи з дідом Морозом та Снігуронькою, а також солодкі сувеніри стали приємними дарунками для всіх присутніх на святі. Кульмінацією  заходу стало запалювання різнобарв’ям кольорів центральної місцевої новорічної ялинки.

         

Увечері свято продовжив святковий шоу-концерт артистів шосткинської естради "Новорічний зорепад», який підготував театр РОСТ за сприянням благодійного фонду "Щастя в долонях".  Вперше в місті відбулася церемонія вручення "Зоряних номінацій», спонсорами якої виступили підприємства міста, меценати та підприємці. Усі номінанти були нагороджені подарунками та грамотами Народного депутата України  І.Ф. Молотка, під егідою якого і пройшов захід. Всі гроші зібрані від продажу квитків на концерт будуть передані, благодійним фондом "Щастя в долонях", на лікування Сергія Гапочки. Нехай Святий Миколай подарує нам всім надію на одужання цієї дитини.

Фотозвіт

         

На цьому свято не закінчується .

19 грудня  о 15-00 годині, саме в День Святого Миколая, міська влада запрошує всіх бажаючих на святковий концерт Київського камерного ансамблю "Артехатта" -  "Зимова казка" під керівництвом Мирослави Которович.  

Концерт пройде під патронатом міського голови Ноги М.П., він відбудеться у залі Центру естетичного виховання, за адресою  вул. Карла Маркса,18.

Вхід вільний.

Святий Миколай дійсно завітав до Шостки. Зі святом.

Переглядів: 1172 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Декабрь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024