Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетверг, 28.03.2024, 11:46

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2014 » Декабрь » 20 » Святий Миколай привітав дітей
20:57
Святий Миколай привітав дітей

ДІТЕЙ-СИРІТ ТА ДІТЕЙ З ОБМЕЖЕНИМИ ФІЗИЧНИМИ МОЖЛИВОСТЯМИ ПРИВІТАВ СВЯТИЙ МИКОЛАЙ!

 

 

 

 

 

 

Незважаючи на доволі складну ситуацію в нашій державі, у повітрі все ж вирує святкова атмосфера. Люди готуються до відзначення новорічно-різдвяних свят, а Святий Миколай вже й подарунки встиг вручити. Не оминув Чудотворець і дітей-сиріт та дітей з обмеженими фізичними можливостями в місті Шостка.

Так, 19 грудня завітав він до управління освіти Шосткинської міської ради привітати дітей-сиріт та дітей з обмеженими фізичними можливостями. Організували цей чудовий захід управління освіти, та «народний художній колектив» - фольклорний ансамбль «Любисток» Центру естетичного виховання Шосткинської міської ради, під керівництвом заслуженого діяча естрадного мистецтва Тетяни Стегайло,  з подарунками на цей захід завітав  міський голова Микола Петрович Нога.

На святковий захід запросили дітей, які перебувають на обліку служб у справах дітей, — це діти сироти, ті які позбавлені батьківського піклування, які виховуються у сім’ях опікунів, прийомних сім’ях та з зони АТО, які перебувають у нашому місті.

На свято зібралося майже 90 дітлахів з різних шкіл міста. Їх зустрічали актори перевдягнені янголами, які вітали дітей та розважали їх.

Коли всі розсілися по місцях, ведуча розповіла про свято Святого Миколая, а потім на сцену вийшов Святий Миколай, який запитав, чи слухняними були діти в цьому році. Отримавши ствердну відповідь він повідомив, що по закінченню вистави всі отримують подарунки. На сцену запросили міського голову, Миколу Петровича Ногу, який привітав дітей зі святом й побажав їм бути розумними та слухняними в наступному році.

Відтак, Святий Миколай, який «делегував» свої повноваження міському голові, передав присутнім подарунки. І хоч вони, можливо, і скромні, але не все вимірюється розкішшю – головними є увага, підтримка і звісно ж щирі посмішки, яких у цій залі було чимало. Крім того, для дітей було влаштовано театралізоване дійство. Всі вони були дуже задоволені, адже не часто цим дітям випадає можливість так радіти життю.

Також на святі були присутні Віра Михайлівна Литкевич – депутат обласної ради, радник міського голови, Любов Олексіївна Волошко – заступник начальника управління освіти, Гришкова Ольга Петрівна – начальник  служби у справах дітей, Володимир Петрович Кисельов – депутат міської ради, директор Центру естетичного виховання ШМР, спеціалісти управління освіти та представники шкіл міста.

         

        

Переглядів: 903 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Декабрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024