Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетверг, 28.03.2024, 22:30

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2015 » Март » 18 » Танцювальний марафон зібрав у Чернігові 54 хореографічних колективу
01:26
Танцювальний марафон зібрав у Чернігові 54 хореографічних колективу

ВИХОВАНЦІ ЦЕВ ПОБУВАЛИ НА "ТАНЦЮВАЛЬНОМУ МАРАФОНІ - 2015"

 

 

 

За ініціативи «Танцміру» та зразкового клубу спортивного танцю «Глорія» у місті Чернігів у театрі ім. Т.Г.Шевченка, з метою обміну досвідом та зростання рівня хореографічної майстерності, відбувся  Відкритий Всеукраїнський фестиваль-конкурс хореографічних колективів «Танцювальний марафон – 2015».

Фестиваль був представлений різними номінаціями та жанрами: бальна, сучасна, естрадна хореографія.

На фестиваль з'їхалось  54 танцювальних колективи  з різних міст України. Серед інших у конкурсі взяв участь і  клуб бального танцю «Реверанс» Центру естетичного виховання Шосткинської міської ради, керівник Євген Зарічняк.  Перед виступом хвилювалися як учасники колективу так і їх керівник, бо з самого початку конкурсу був заданий дуже високий рівень виконавської майстерності та оцінювання.

Але наш «Реверанс»  зачарував своєю майстерністю і своїм талантом  глядачів, і вдалий виступ високо оцінило шановне журі. Вихованці колективу були беззаперечними фаворитами  Всеукраїнського відкритого фестивалю-конкурсу дитячої та юнацької хореографії «Танцювальний марафон – 2015»

У номінації "Дует", у віковій категорії 10-11 років (ЮВЕНАЛИ – 2), солісти колективу "Реверанс" -  Бочек Яна і Волков Денис з композицією «Музика любові»,  яка  вже  підкорила Шостку,  гідно отримали І місце.

Вихованці «Реверансу» у номінації «Велика форма», у віковій категорії  8-9 років (ЮВЕНАЛИ- 1)  презентували наше місто композицією "Танго",  яку виконали -  Борисенко Вікторія,  Віловата Катерина,  Гудима Володимир,  Каплюк Анастасія, Криворучко Вероніка,  Наранович Анастасія,  Ночовний Владислав, Чернієнко Поліна,  Шарамко Богдан,  Щерба Карина

Незважаючи на те, що діти займаються всього 1,5 року і це був їхній дебют на відкритому всеукраїнському конкурсі-фестивалі, де виступали досвідчені танцюристи які займаються 5-7 років, наші юні танцюристи виглядали дуже впевнено і гідно, вони  також отримали дипломи учасників фестивалю та були  відзначені журі за прагнення до перемоги.

У рамках фестивалю відбулися круглі столи з обговорення проблем розвитку хореографічного мистецтва в сучасних умовах та майстер-класи за участю професійних хореографів-членів журі.

«Праця хореографів та творче життя дитячих танцювальних колективів – це значний внесок у справу естетичного розвитку дітей та молоді; збереження та широка пропаганда хореографічного мистецтва. Приємно, що помітно покращується рівень виконавської майстерності та з’являються нові колективи», - відзначила   Алла Гордієнко, організатор та виконавчій директор фестивалю.

Підготовка до цієї поїздки була напруженою та кропіткою. Але завдяки підтримці батьків учасників «Реверансу» дітям вдалося показати свою майстерність на чернігівській сцені.

Закінчився фестиваль-конкурс феєричним Гала-концертом та нагородженням переможців.

    

         

  

Переглядів: 1208 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.8/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Март 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024