Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетверг, 28.03.2024, 13:44

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2015 » Февраль » 21 » Танець як життя, життя, як танець - (відкрите заняття дитячого хореографічного колективу "РЕВЕРАНС")
13:14
Танець як життя, життя, як танець - (відкрите заняття дитячого хореографічного колективу "РЕВЕРАНС")

ТАНЕЦЬ ЯК ЖИТТЯ, ЖИТТЯ, ЯК ТАНЕЦЬ - (ВІДКРИТЕ ЗАНЯТТЯ ХОРЕОГРАФІЧНОГО КОЛЕКТИВУ "РЕВЕРАНС")

 

 

 

 

 

У системі художньо-естетичного виховання дітей одне з найважливіших місць займає мистецтво. Дійовим засобом естетичного виховання є мистецтво танцю, яке ефективно впливає на всебічний розвиток особистості.

Головна ідея колективу спортивного бального танцю «РЕВЕРАНС» – це різнобічний розвиток дитини через поєднання стилів і напрямків. У колективі розроблені професійні програми для різних вікових груп. У молодшій школі малюки вивчають базові елементи танців, гімнастики і акробатики. У середній школі діти починають освоювати складніші танцювальні рухи в комбінації з елементами гімнастики, хореографії та акробатики. А діти старшої школи вже виступають на концертах і фестивалях з професійними танцювальними номерами.

Колектив спортивного бального танцю «Реверанс» Центру естетичного виховання займається розвитком танцювальної культури. Його керівник Євген Зарічняк підтримує ідею, що навчитися танцювати може кожен і це залежить тільки від бажання майбутнього танцюриста. Людина розвивається не тільки як танцюрист, але і як особистість.  Цьому сприяють виступи, майстер-класи, концерти, які проводяться на базі нашого центру.

Євген Олександрович вважає, що саме на межі різних стилів і напрямків народжується справжній танець. Євген Олександрович Зарічняк , педагог колективу спортивного бального танцю «РЕВЕРАНС»  – це креативний  тренер з багатим досвідом тренерства і виступів. Він зазначає: «Ми любимо те, що ми робимо, і робимо те, що ми любимо.»

Днями  відбулося відкрите заняття дитячого хореографічного колективу "Реверанс".

«Наше завдання – дати вихованцям початкову корекційну хореографічну підготовку, виявити нахили дітей і задовольнити їхню потребу в руховій активності; розвинути почуття ритму, хореографічну виразність, координацію рухів і на цій основі виховувати художній смак, уміння сприймати мистецтво танцю» - такими словами розпочав відкритий урок керівник хореографічного колективу  Євген Олександрович.

«Для того, щоб діти могли не тільки проявляти, але й застосовувати при виконанні завдання викликані ним почуття, необхідна, перш за все, їхня зацікавленість не тільки цим завданням, а й усім навчально-виховним процесом. Насамперед – це створення атмосфери, в якій дитина може радісно і невимушено працювати без надмірних зусиль» - ділиться досвідом Зарічняк Євген Олександрович.

Відкритий урок був побудований у форматі міні – конкурсу. Вихованці «Реверансу» продемонстрували майстерність, набуту за учбовий час. Рівень підготовки вихованців оцінювала екзаменатор Марина Валентинівна Павленко, суддя вищої категорії зі спортивних бальних танців, викладач бальної хореографії Харківської державної Академії культури, віце  – чемпіон України зі спортивних бальних танців серед професіоналів. Знання та вміння дітей оцінювалися по міжнародній системі танцювальної майстерності «Танцювальний мир» та підтверджувалися дипломами, медалями та сертифікатами.

Взагалі творчі здобутки колективу вражають . За свій невеличкий час існування юні вихованці колективу отримали нагороди на Всеукраїнському турнірі по спортивним бальним танцям у м. Харків, отримали Кубок Конотопу 2014  та сталі призерами відкритого Чемпіонату Сумської області по спортивному бальному танцю.

Солісти колективу Яна Бочек та Денис Волков заявили про себе на чемпіонаті України та сталі його призерами.

Присутній на занятті Володимир Кисельов,  директор Шосткинського ЦЕВ висловив своє щире захоплення юними танцювальниками та додав: « Виявлення та підтримка талановитих і обдарованих дітей, організація змістовного дозвілля, удосконалення виховної роботи та розбудова системи позашкільної освіти – такі завдання ставить Глава держави. Ми повинні на місцях підтримувати і розвивати обдаровану молодь, створювати належні умови для творчого розвитку дітей» - зазначив Володимир Петрович .

В свою чергу керівник колективу "Реверанс" висловив щиру подяку всім присутнім гостям, що завітали і переглянули заняття та додав : «Важливою умовою успішного проведення занять є його атмосфера і організованість».

Усі фото!

         

 

   

Переглядів: 1253 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Февраль 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024