Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПятница, 29.03.2024, 00:00

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2013 » Март » 29 » У РІК ДИТЯЧОЇ ТВОРЧОСТІ ПІСНЯ ЗНОВУ ЗІБРАЛА ВЕЛИКУ РОДИНУ
22:10
У РІК ДИТЯЧОЇ ТВОРЧОСТІ ПІСНЯ ЗНОВУ ЗІБРАЛА ВЕЛИКУ РОДИНУ
"ГРАН-ПРІ" VII ОБЛАСНОГО КОНКУРСУ ЮНИХ ВОКАЛІСТІВ "СПІВУЧА ВЕСЕЛКА" ДІСТАВСЯ ШОСТЦІ!




«Конкурс проводився в рамках Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси» у Рік дитячої творчості, що передбачає створення гідних умов для творчої реалізації дітей, презентації юних талантів», – зазначила заступник голови облдержадміністрації Тамара ІЩЕНКО.

За її словами, основними завданнями конкурсу є розвиток пісенного надбання, виховання любові до кращих зразків української народної та сучасної пісні, виявлення талановитих дітей, підлітків у вокальному жанрі, популяризація творів українських композиторів.

Конкурс проводиться один раз на два роки у 2 етапи: І – районний (міський); ІІ – обласний. Діти змагаються у трьох вікових групах: молодша – 7-10 років; середня – 10-14 років; старша – 14-18 років.

Цьогоріч на сцені Сумського державного університету виступило 85юних вокалістів – вихованці загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів області, юні вокалісти, переможці районних (міських) етапів конкурсу відповідно до рівня виконавської майстерності визначеного атестацією творчих колективів віком від 7 до 18 років.

Програма конкурсу віддзеркалювала різнобарв’ям ліричних, запальних, жартівливих і веселих композицій. Вразила також і барвиста палітра костюмів юних вокалістів. Варто підкреслити, що порівняно з попередніми конкурсами, мистецький рівень учасників значно зріс і виявити кращих було нелегко. Але все ж таки плідна праця юних вокалістів була справедливо та гідно оцінена. Журі визначало переможців за 2-ма рівнями виконавської майстерності — вищим та основним у трьох вікових категоріях.

Шосткинский Центр естетичного виховання гідно представили вихованці двох колективів: народного фольклорного ансамблю «Любисток» (керівник Заслужений працівник культури України Тетяна Стегайло) та зразкового театру естрадної пісні «Мікс» (керівник Ірина Легейда, відмінник освіти України)Усі вихованці  ЦЕВ повернулися лауреатами  та переможцями конкурсу «Співуча веселка», привезли  додому  дипломи та призові місця, а вихованка «Любистка» - Алхімова Ольга стала абсолютним переможцем конкурсу отримав «ГРАН-ПРІ».

         
    
Переглядів: 1142 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Март 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024