Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетверг, 28.03.2024, 19:04

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2013 » Июнь » 2 » У Шостці відсвяткували День захисту дітей
23:55
У Шостці відсвяткували День захисту дітей
ДІТИ ЦЕВУ ДОПОМОГЛИ ДОРОСЛИМ ВЛАШТУВАТИ СВЯТО ДЛЯ ШОСТКИНСЬКОЇ ДІТВОРИ!





Сонячний яскравий день, наповнений посмішками друзів, а найголовніше щасливими  обличчями  дітей. Це дитяче свято.

День захисту дітей нагадує всім людям в усьому світі, що треба пам'ятати про права кожної дитини.

Цей казковий день - дитяче свято: з клоунами і гірляндами, з кулями і хлопавками, з мильними бульбашками і прекрасною музикою та найголовніше, з дитячим сміхом! І, щоб цей сміх звучав, потрібні благодійники, волонтери та небайдужі люди. Щоб цей сміх звучав, потрібна сама різна допомога кожен день, кожну хвилину, кожну секунду - не героїчна і виснажлива, а сама невелика і щиросердна, адже нас багато!

Мер міста Микола Нога вважає, що дітей треба захищати від негативу, від песимізму і зневіри, від поганого настрою.  А у дітей з Центру естетичного виховання стільки оптимізму і позитиву, гарного настрою і радості, що від них заряджаємося і ми - дорослі.

«Дитинство - це найщасливіша пора для багатьох з нас, ми завжди з дуже теплими почуттями повертаємося в пам'яті в ці роки, - зазначив директор Центру естетичного виховання Володимир Кисельов, - так давайте прикладати всі зусилля до того, щоб наші діти могли через кілька років з посмішкою і радістю згадувати час, коли вони були маленькими ».

У день захисту дітей міська влада, управління освіти, співробітники Центру естетичного виховання та депутати від фракції Партії регіонів у міській раді, об'єднали зусилля, щоб принести радість  маленьким  шосткинцям.

Частиною доброти своїх сердець і радістю з дітьми поділилися представники Центру естетичного виховання Шосткинської міської ради. У веселих і цікавих конкурсах діти брали участь з великим задоволенням. Спортивні змагання та естафети чекали в цей день і тих, хто прийшов на площу. На згадку про цей день у дівчаток  і хлопчиків залишаться не тільки заряд позитивних емоцій, але також призи і подарунки.

На центральній площі міста, була організована яскрава святкова програма та атракціони.  Дітлахи з радістю брали участь в іграх, танцях, хороводах, каталися на гойдалках і стрибали на батуті.

Народний депутат України Ігор Федорович Молоток приєднався до дитячого свята, поздоровив малечу та батьків: «Як казав великий філософ, якщо кожен з нас зробить щасливою хоча б одну дитину чи людину, то світ буде доброзичливим і щасливим. У світі не буде біди, сиріт… Якщо хочеш зробити дитину щасливою, то подаруй їй радість, посмішку.  Гасло нашого заходу: «Світ починається з посмішки дитини» - наголосив Ігор Федорович та  подарував  присутнім  цікаву розважальну програму.

Не залишилися без уваги в святковий день і діти, у долі яких був непростий життєвий етап. Для них міською владою,  управлінням освіти та Центром естетичного виховання було  організовано чудове свято та солодкий стіл.  «Кожна дитина має право на турботу. Якщо в неї немає батьків, то таку турботу повинна надавати держава, а також ми, дорослі, яким небайдужа доля кожної дитини в нашій країні» - наголосила голова фракції Партії Регіонів у міській раді Галина Слизовська.

А щоб свято запам'яталося надовго, малюкам дарували іграшки та солодощі, пригощали морозивом.

У святковий вечір дітвору міста чекав ще один сюрприз, волонтери Шосткинської міської організації Партії Регіонів на всіх дитячих майданчиках міста пригощали морозивом.

          
    
Переглядів: 1239 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/12
Всього коментарів: 1
1 Алена  
0
http://shostka.info/news_shostka/na_prazdnike_detstva_shostkincy_gulyali_po_bulvaru_attrakcionov_i_testirovali_nov oe_futbolnoe_pole_foto/

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Июнь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024