Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетверг, 28.03.2024, 11:37

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2015 » Август » 30 » Відбулася щорічна серпнева конференція освітян Шостки
09:26
Відбулася щорічна серпнева конференція освітян Шостки

ВІДБУЛАСЯ ЩОРІЧНА СЕРПНЕВА КОНФЕРЕНЦІЯ ОСВІТЯН ШОСТКИ

 

 

 

Щорічна серпнева конференція освітян зібрала педагогів зі всього міста. На адресу тих, хто багато років трудиться на освітянській ниві, зі сцени прозвучало багато теплих, щирих слів вдячності. Педагогів Шостки з початком навчального року привітав заступник міністра освіти Олег Дерев’янко.

За інформацією начальника управління освіти, шосткинські школярі стали кращими в Сумській області за результатами зовнішнього незалежного оцінювання. Зокрема, тільки один школяр в області, і це учень нашої гімназії, отримав 200 балів з ЗНО поглибленого рівня з української мови, 2 учня ліцею отримали по 200 балів з біології, всього 9 школярів Шостки отримали найвищий з можливих бал ЗНО.

За результатами ЗНО шосткінська школа - ліцей увійшла до четвірки кращих навчальних закладів області, а школа № 8, єдина з міських навчальних закладів, посіла найвище рейтингове місце (170-е) по Україні.

Цього річ за парти сядуть 656 першокласників, всього ж в місті налічується 6230 учнів. Наступний навчальний рік передбачує ряд нововведень.

Обов’язкові предмети для здачі зовнішнього незалежного оцінювання у 2016 році будуть такими:

— Українська мова та література

-   Іноземна мова

-   Математика або історія України (за вибором)

Окрім цього у майбутньому навчальному році українські школи знову перейдуть на 12 річну навчальну програму, адже вона відповідає Європейській та міжнародній практиці. Тривалість початкової освіти становитиме 5 років, причому її можна здобувати не тільки в закладах освіти а й вдома за участю вчителя або фізичної особи яка здійснює освітню діяльність. Таке визначення нової стратегії виховання, яка прямує новітній розвиток Української держави. Затверджена нова концепція національно-патріотичного виховання серед виховних напрямів.

Представники навчальних закладів були відзначені грамотами міського голови та цінними подарунками.  

Педагогів привітали учасники творчих колективів Центру естетичного виховання, вони  щиро вітали усіх присутніх на обласній конференції та викликали шквал овацій за виконання вокально-хореографічної композиції «Я живу в Україні», новому номеру присвяченому рідній Україні глядачі плескали стоячі,  вшановуючи творчу майстерність юних артистів.

По закінченні концерту теплі слова подяки всім учасникам композиції, вихованцям ЦЕВ і всім керівникам колективів висловила Сергейко Наталія Олександрівна, начальник управління освіти Шосткинської міської ради.

Пісня “Я живу в Україні” народилася на Дев’ятому міжнародному фестивалі “Усі ми діти твої, Україно!”, який проходив з 17 липня по 6 серпня 2015р.  у Дитячому центрі “Молода гвардія” в Одесі. Вихованцям ЦЕВ вона дуже сподобалась і вони привезли її до Шостки. Слова Олексія Кононенка, музика, аранжування, запис – Олега Марцинківського.  Ми сподіваємося, що ця пісня для всіх жителів і гостей прозвучить в оригіналі, у виконанні маестро, на день міста.

ФОТОЗВІТ

    

ВІДЕО "ТКС"

ВІДЕО ТРК "АКЦЕНТ"

ВІДЕО НАГОРОДЖЕННЯ ТА КОМПОЗИЦІЇ

Переглядів: 1093 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Август 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024