Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетверг, 28.03.2024, 18:02

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2015 » Июнь » 4 » Відкриті Всеукраїнські розрядні змагання «Школяр-студент-громадянин» КУБОК ЛТУ – 2015 – відбулися!
20:52
Відкриті Всеукраїнські розрядні змагання «Школяр-студент-громадянин» КУБОК ЛТУ – 2015 – відбулися!

ВІДКРИТІ ВСЕУКРАЇНСЬКІ РОЗРЯДНІ ЗМАГАННЯ "ШКОЛЯР-СТУДЕНТ-ГРОМАДЯНИН" КУБОК ЛТУ - 2015 - ВІДБУЛИСЯ!

 

 

Міністерство освіти и науки України, Ліга танцю України, Київське управління фізичного виховання та спорту провели відкриті Всеукраїнські розрядні змагання «Школяр-студент-громадянин» КУБОК ЛТУ - 2015

У змаганнях взяли участь шість пар клубу спортивно бального танцю «Реверанс» Шосткинського центру естетичного виховання  (керівник Євген Зарічняк).

Результати наших бальників, не зважаючи на їх малий досвід, вражаючі. Шостка радіє за своїх танцюристів.

Треті місця посіли пари Ночовний Владислав - Криворучко Вероніка , Гудима Володимир - Грінченко Аліна, Цимар Антон - Савенко Ганна.

На другій сходинці п’єдесталу турніру опинилися Сварцов Ігор - Губіна Ганна,  Калюжній Богдан - Войтенко Софія,  Волков Денис - Бочек Яна.

«Танець дає можливість пізнавати світ і себе через рух і музику. Саме по собі рух, організований в гармонійні ритмічні жести під музику - вже дає потужний психологічний ефект. А якщо це робиться усвідомлено, з радістю, з натхненням - результати перевершують всі очікування. Крім того, танець дає можливість проявити своє внутрішнє «я», яке, можливо, до цього мирно спало; зірвати маску і розкрити свою справжню суть» -  це головний постулат Євгена Зарічняка, керівника «Реверансу»  і,  мабуть тому,   усі вихованці колективу впевнено почувалися на танцполі, гідно представили себе і своє місто, кожен у своїй номінації, і з почуттям задоволення, що виправдали надії свого керівника,   отримали свої нагороди.

Яна і Денис були фаворитами у своїй віковій категорії, впевнено відтанцювали свою обов'язкову програму і заслужено піднялися на  сходинку п'єдесталу для отримання нагороди, незважаючи на те, що танцювали вони під номером 733. А це говорить про кількість учасників змагань і високе представництво.

Яскраві емоції, радість перемоги і гіркоту розчарування для когось, драйв і божевільний виплеск енергії ... Сумніви ... Очікування ... Звершення ...

Все це було.  І,  в будь якому разі,  СВЯТО ВІДБУЛОСЯ!

Попереду на «Реверанс» очікують нові змагання, нові перемоги і новий сплеск емоцій - за підсумками змагань "Кубок ЛТУ - 2015" наші пари запрошені до участі у наступний тур. Їм запропоновано поєднати приголомшливий відпочинок на морі з задоволенням від руху і музики, пізнанням свого світу з тисячами відвертих світлих посмішок навколо на фестивалі бального танцю  у Болгарії.

На «Реверанс» чекає Болгарія – привітна і гостинна, тепла і сонячна країна з давніми традиціями. А чарівна атмосфера шуму хвиль, ніжного сонця, покритої загадкою старовинних джерел, величезного зоряного неба, допоможе піднятися шосткинським бальникам на нові висоти в світі танцю.

         

       

Переглядів: 924 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Июнь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024