Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетверг, 28.03.2024, 21:28

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2015 » Август » 27 » Вихованці ЦЕВ привітали учасників обласної конференції працівників освіти.
12:57
Вихованці ЦЕВ привітали учасників обласної конференції працівників освіти.

ІВАН БОРШОШ: "СУМСЬКІ ВЧИТЕЛІ ЗДІЙСНЮЮТЬ СПРАВЖНІЙ ПОДВИГ НА ПЕДАГОГІЧНОМУ ФРОНТІ"

 

 

 

Про це заступник голови облдержадміністрації зазначив на обласній конференції працівників освіти Сумщини

У ході конференції присутні підбили підсумки діяльності сумських педагогів у 2014-2015 навчальних роках та презентували програму дій на новий навчальний рік. Головні теми обговорення – підготовка закладів освіти до навчально-виховного процесу, забезпечення учнів підручниками та шкільними автобусами, проведення заходів з енергозбереження та енергоефективності, кадрове забезпечення та інформатизація освітнього процесу.

«Сумські педагоги здійснюють справжній подвиг, адже навчати і виховувати дітей свідомими громадянами і патріотами своєї держави – це почесна і нелегка місія, тим паче у час проведення військових дій. Низький уклін всім вчителям за те, що виплекали еліту української нації, справжніх патріотів, які зараз захищають нашу землю зі зброєю в руках», – зазначив у своєму виступі посадовець.

За високі результати у навчально-виховній та науково-педагогічній діяльності, виховання підростаючого покоління, творчі досягнення Іван Боршош вручив кращим вчителям Сумщини обласні премії імені А.С.Макаренка та почесні грамоти голови облдержадміністрації. Грамотою голови Сумської Обласної державної адміністрації нагороджена Кобилякова Антоніна Георгіївна, директор Шосткинської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1 ім. І.М. Кожедуба.

За інформацією директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Олени ПОПОВОЇ, 1 вересня на Сумщині розпочнуть свою діяльність 1220 закладів освіти, де навчатимуться близько 184 тисяч осіб. Уперше за шкільні парти сяде 10261 учень, що на 296 більше ніж минулоріч.

Делегацію вчителів Шостки очолила  начальник управління освіти Сергейко Н.О.

Вихованці творчих колективів Центру естетичного виховання: «Джерельце», керівники: Заслужений працівник культури України Маковець Л.С. та Яна Третьяк, «Шарм», керівник Домащенко І.В., «Мікс», керівник Легейда І.Ф., Заслужений діяч естрадного мистецтва України, «Любисток», керівник  Стегайло Т.А., Заслужений діяч естрадного мистецтва України, Заслужений працівник культури України, «Сюрприз», керівники Віра та Василь Тихоновські «Заслужені працівники освіти України»  щиро вітали усіх присутніх на обласній конференції та викликали шквал овацій за виконання вокально-хореографічної композицію «Я живу в Україні»

Пісня “Я живу в Україні” народилася на Дев”ятому міжнародному фестивалі “Усі ми діти твої, Україно!”, який проходив з 17 липня по 6 серпня 2015р у Дитячому центрі “Молода гвардія” в Одесі. Слова Олексія Кононенка, музика, аранжування, запис – Олега Марцинківського.

за матеріалами сайту ОДА

ФОТОЗВІТ

    

         

Переглядів: 978 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Август 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024