Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетверг, 28.03.2024, 12:45

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2019 » Март » 18 » Вихованці школи "Джерельце" побували "В гостях у казки"
20:14
Вихованці школи "Джерельце" побували "В гостях у казки"

ТЕАТРАЛЬНІ ПОСТАНОВКИ, ІНТЕРАКТИВНІ АНІМАЦІЙНІ ПРОГРАМИ ДЛЯ ДІТЕЙ У ВИКОНАННІ ТЕАТРУ "ДЗЕРКАЛО"

 

 

 

Вихованцями театрального колективу підготовлені виїзні інтерактивні вистави для дітей від 3 до 12 років. Театрали пропонують різні варіанти інтерактивних шоу-програм для дітей різних вікових груп і, звичайно ж, зроблять все для того, щоб побачити усмішку на обличчі вашого улюбленого дитини.

Сьогодні у «Центрі Юність»  Центру естетичного виховання театральним колективом «Дзеркало» проведений виховний захід. На який були запрошені найменші вихованці ЦЕВ. Вихованці школи раннього розвитку «Джерельце» разом з батьками, також були запрошені батьки юних артистів нашого театру. Відбулося спілкування з Мистецтвом, з Театром, з Акторами.

Разломова С.П. розповіла дітям, як народжується спектакль, хто в ньому бере участь, як розподіляються ролі в театрі. Цікаво було дізнатися, як виготовляються костюми для вистав.

Юні актори дуже активно брали участь в інтерактивному спілкуванні з  глядачами у залі. Для себе діти-глядачі відкрили дуже багато - треба багато знати про театр, розуміти мистецтво театральної гри, вчитися акторській майстерності, розвивати свій кругозір.

Величезна подяка за можливість проведення такого культурного заходу, в переддень Міжнародного Дня театру,  була виражена керівнику театрального колективу «Дзеркало» Разломовой С.П. - від імені всіх вихованців та батьків школи раннього розвитку «Джерельце». Глядачі за її працю дякували квітами.

«Це з тих заходів, на які дуже хочеться приходити. Зрозуміло, що всі вистави спрямовані на добрі справи, але контактувати з такими дітками і розуміти, що їхня волонтерська праця дуже потрібна ... Адже вистава була показана безкоштовно для всіх присутніх ... Це саме те місце, де можна бачити віддачу глядача в їхніх очах, усмішці, сміху , погляді», - розповідає куратор Школи «Джерельце » - Валентина Василівна Владикіна.

Чудовий спектакль! Бурхливі оплески маленьких глядачів, збентеження маленьких артистів, які вийшли на уклін. Актори не грали, вони жили на сцені, а ми проживали з ними кожну репліку і кожну емоцію, кажуть присутні у залі. До зали вихлюпувались просто хвилі енергії.

   

    

Переглядів: 779 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Март 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024