Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПятница, 29.03.2024, 00:46

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2017 » Сентябрь » 15 » Зворотній зв’язок
11:31
Зворотній зв’язок

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК!

 

 

 

Вихованці зразкової студії образотворчого мистецтва «Мальви» Центру естетичного виховання, разом зі своїм керівником Тетяною Василівною Михайличенко приєднались до Акції «Велика Українська Хода». Вона  нещодавно проводилася у Шостці на честь Героїв Майдану, Героїв АТО та заради миру і перемоги України.

В цей день, а саме 9 вересня, у нашій Шостці,  біля фонтанів на вулиці Садовий бульвар, було розгорнуто 700 метрів прапорів. У ланцюжку  зібрано прапори  міст України та прапори бойових підрозділів, які відстоюють територіальну цілісність і незалежність України у зоні АТО. Цього дня до них  приєднались прапори з нашого міста.

Діти колективу прямо на центральній площі створювали малюнки та робили патріотичні «Фенічки»,  які передали захисникам України, що знаходяться на лікуванні  в Центральному клінічному військовому госпіталі.

А сьогодні, прямо під час занять, керівнику колективу поступив дзвінок з незнайомого номеру. Це телефонували хлопці з госпіталю. Вони отримали малюнки і дуже дякували за ці подарунки. Це було дуже зворушливо та неочікувано.  Діти зрозуміли, що їх роботи знаходять своїх адресатів, відчули, як це потрібно захисникам!!! А це дає надію на нашу перемогу і  надихає на нові творчі пошуки.

«Дякуємо нашим найдорожчим захисникам! Здоров'я їм і перемоги!!!!!!!!!!!» - каже Тетяна Михайличенко та додає, що вихованці студії дуже дякують організатору акції «Велика Українська Хода», Катерині Валевській. Пані Катерина  дуже тепло спілкувалася з представниками Акції у Шостці, а юним талантам від душі дякувала за їх працю. Гуртківці «Мальви» переконалися у тому, що їх маленькі рученята створюють не просто малюнки, вони створюють ауру захисту воїнів. Єдність з Україною і суспільством цього дня вони відчули особливо!

Україна переможе. Слава Україні!

P.S. До речі, сама Тетяна Василівна Михайличенко, керівник гуртка,  родом з Донецької області, Мар’їнського району. Там і зараз проживають її батьки. Вона неодноразово бувала там, проводила у місцевій школі майстер – класи  з дітлахами та досі підтримує їх.

        

       

Переглядів: 705 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Сентябрь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024