Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 27.07.2024, 04:42

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 608
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2019 » Февраль » 16 » «Афганістан. Пам'ятаємо.»...
12:10
«Афганістан. Пам'ятаємо.»...

"АФГАНІСТАН. ПАМ'ЯТАЄМО."...

 

 

 

«Афганістан. Пам'ятаємо.» - у Шостці відзначили День пам'яті учасників бойових дій на території інших держав та 30-ту річницю виводу обмеженого контингенту військ з Афганістану.

15 лютого, за традицією, біля пам’ятника загиблим в Афганістані шосткинцям зібралися ті, в долях яких ця сторінка історії прописана чорною плямою. Воїни – афганці… Силою обставин їм була нав’язана така доля. І вони не відступили від неї і виконали свій військовий обов’язок. Цього дня багато говорили про тих, кому пощастило повернутися додому. Згадували поіменно шосткинців – юних, яким не судилося одружитися, виховувати дітей, любити матерів і батьків. У хвилині скорботи і пам'яті присутні схилили голови за тих, кого убив Афганістан.

А ввечері, у танцювальній залі центру «Зірка», всією великою родиною «афганців», на вечорі пам'яті знову і знову переносилися у невеселі роки своєї юності. З радістю дивилися на усміхнені облич юних талантів, які від душі дарували їм свою творчість. Народний ансамблю народного танцю «Джерельце» (керівники Людмила Маковець, заслужений працівник культури України та Яна Третьяк); ансамбль сучасного танцю «Летс гоу» (керівник Сергій Коваленко); зразковий театр естрадної пісні «Мікс» (керівник Ірина Легейда, відмінник освіти України); зразковий театр «Дзеркало» (керівник Світлана Разломова); народна студія сучасного танцю «Шарм» (керівники Ірина Домащенко, заслужений діяч мистецтв України та Олена Хохол) – співали, танцювали, зверталися до присутніх мовою театру з особливим піднесенням. Такі вечори відбуваються вже протягом багатьох років і на кожному «Шарму» - окремі оплески. Ірина Вікторівна – дружина воїна – афганця. Саме тому, найкращі творчі подарунки від «Шарму» для них – побратимів її воїна.  Всім артистам і ведучій вечора Наталії Ганюшиній вдалося створити особливу атмосферу для присутніх. Цього вечора вони були звеличені, зворушливі і вдячні.

Музичний супровід вечора забезпечили Сергій Довженко і Іван Паніматченко.

         

Переглядів: 604 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Февраль 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024