Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 27.07.2024, 14:54

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 608
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2021 » Май » 2 » ЦЕВ отримав подарунок до Великодня!
07:19
ЦЕВ отримав подарунок до Великодня!

ЦЕВ ОТРИМАВ ПОДАРУНОК ДО ВЕЛИКОДНЯ!

 

 

 

Вихованці та педагоги Центру естетичного виховання Шосткинської міської ради постійні учасники одного з найпрестижніших у нашій державі Національного конкурсу "Благодійна Україна".

Прийнявши участь у Національному конкурсі "Благодійна Україна - 2020" стали його ДИПЛОМАНТАМИ.

Ми дуже радіємо що  ввійшли в когорту тих, хто примножує Добро у цьому світі,  нас додали  у спеціальний Список благодійників, що формує конкурс, та нагородили  ДИПЛОМОМ конкурсу.

У листі до диплому сказано:

Шановний учаснику Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2020»!

"Ми щиро дякуємо, що цього року Ви приєднались до сотен благодійників і волонтерів та взяли участь в 14-му щорічному Національному конкурсі «Благодійна Україна-2020». Радіємо із вами, що Ви розділяєте нашу місію добра, волонтерства й благочинності.

Дякуємо, що у складні для нашої країни часи Ви залишаєтесь гідними і небайдужими до тих, хто потребує допомоги. Знаходите час і мужність їздити на передову, представляти свої проекти, проводити акції, займатись благодійною та волонтерською діяльністю, допомагати тим і там, де в цьому є потреба. Тільки Ви і ваші вчинки спонукають десятки людей не зупинятися та рухатися далі, не дивлячись на жодні зовнішні обставини, кризи та перепони.

Щиро дякуємо за Ваше сумлінне втілення добра.

Цінуємо Вас, як волонтерів та благодійників, що зберігають та множать скарби людських цінностей. Сподіваємось на нашу подальшу співпрацю, бо тільки разом ми зможемо подолати перешкоди всіляких негараздів.  

Від імені колективу та членів Асоціації благодійників України, Оргкомітету Національного конкурсу «Благодійна Україна» принагідно вітаємо Вас із Великодніми святами! Великдень для всіх нас є символом сили добра, відродження, милосердя, любові до ближнього, віри у краще. Нехай ці дні – вісники оновлення, мрій і сподівань – принесуть Вам, Вашій родині та колегам мир, спокій, радість. Бережемо один одного та творимо добрі справи!

Дякуємо, що Ви з нами, бережіть себе та усіх благ!

З повагою, оргкомітет НК "Благодійна Україна"

Переглядів: 1114 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Май 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024