Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 27.07.2024, 10:40

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 608
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2022 » Июнь » 1 » ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ
18:45
ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

 

 

 

У цей святковий день ми вітаємо вихованців ЦЕВ та їхніх батьків з Міжнародним днем захисту дітей! Дитинство – це чудова пора надій і сподівань на прекрасне життя та здійснення мрій. Найніжніший та найщасливіший час у житті кожної людини. Кожен день наповнений новими відкриттями та пригодами, а у пам’яті залишаються тільки найяскравіші спогади. Діти – це майбутнє нашої держави, яке формується в сьогоденні.

Міжнародний день захисту дітей – це одне з найстаріших міжнародних свят, адже його проведення було ухвалено ще 1949 року Міжнародною демократичною федерацією жінок. Вперше відзначення дати відбулося 1950 році, саме тоді ООН оголосила захист прав, життя і здоров’я дітей одним із пріоритетних напрямів своєї діяльності.

Культорганізатор Наталія ГАНЮШИНА та педагог-організатор Вікторія ШАЛДА та провели для вихованців школи раннього розвитку «Джерельце», куратор Валентина ВЛАДИКІНА ігрову програму «Сонячне дитинство». Вихованці грали, танцювали, стрибали, малювали крейдою разом із батьками свої мрії про щасливе дитинство в рідній Україні. Заступник директора ЦЕВ Анжела ВИСОЦЬКА привітала маленьких вихованців та вручила грамоти за підсумками навчального року.

  

    

Цікава вікторина-гра «Я маю право жити в Європі» була проведена для вихованців ансамблю сучасного танцю «Let’S go», керівник Віталія КОВАЛЕНКО. Дві команди учасників змагалися у таких турах: географічне лото, кулінарний конкурс, бліц питання-відповідь, «Я люблю і знаю Україну», цифрові асоціації, прапори країн учасниць ЄС.

      

Для вихованців «Народного художнього колективу» театру «Дзеркало», керівник Світлана РАЗЛОМОВА провели квест «У пошуках скарбів». Вихованці поринули у незвичайно веселу пригоду, використовуючи всю свою енергію та креативність. Команди переміщалися від станції до станції виконуючи різноманітні завдання для того, щоб знайти свій скарб. Наприкінці квесту випускникам колективу були вручені свідоцтва про позашкільну освіту.

      

Вихованці ЦЕВ – це продовження не тільки нас самих, а  нашого роду, країни. Цінуйте кожну мить, проведену одне з одним. Дослухайтеся та підтримуйте своїх дітей. Бажаємо творчим родинам Центру естетичного виховання злагоди, миру та добра.

    

Переглядів: 2758 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Июнь 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024