Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 27.07.2024, 09:05

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 608
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2021 » Декабрь » 21 » "Джерельце" прийняв участь у ХVІІІ Всеукраїнському фестивалі - конкурсі мистецтв «Лавина Талантів»
20:01
"Джерельце" прийняв участь у ХVІІІ Всеукраїнському фестивалі - конкурсі мистецтв «Лавина Талантів»

ВИХОВАНЦІ "ДЖЕРЕЛЬЦЯ" ПРИЙНЯЛИ УЧАСТЬ У ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ "ЛАВИНА ТАЛАНТІВ"

 

 

 

Свято Миколая - найулюбленіше серед дітлахів. Саме в цей святковий день вихованці "Джерельце" приймали участь у ХVІІІ Всеукраїнському фестивалі - конкурсі мистецтв «Лавина Талантів»  від Благодійного Фонду «Наш Слід» за підтримки Міністерства освіти і науки України, який проходив у Київському Нацональному Університеті Будівництва і архітектури. Масу вражень, задоволень і навіть подарунків дітлахи отримали від участі. Але найголовніший подарунок отримали за наполегливу підготовку та гідне виконання номерів.

На розсуд поважного жюрі середньою групою був представлений номер "Жили у бабусі два веселих гуси", який отримав Лауреата 2 премії! ВІТАЄМО!!!

А дітлахи молодшої групи, незважаючи на першу участь у конкурсі і першу далеку подорож з колективом, гідно представили свій улюблений номер, що зігріває та радує навіть взимку - "Сонячний промінчик" за що отримали найвищу нагороду і стали Лауреатами 1 премії!

ВІТАЄМО!

Об'єднавшись дітлахи двох вікових категорій запалили сцену з оновленою постановкою номеру "Різдвяні забави" і не зважаючи на боротьбу багатьох колективів наші вихованці удостоєні 1 премії!

ВІТАЄМО!!!

Вітємо "Народний художнiй коллектив" Ансамбль народного танцю "Джерельце" з перемогою, бажаємо і надалі наполегливо розвиватись у  напрямку народної хореографії та підкорювати ще не одну сцену!

Висловлюємо подяку нашим керівникам Людмилі Маковець та Яні Трет’як за вагомий внесок у розвиток виховання підростаючого покоління. Нехай натхненна праця сприяє досягненню омріяних вершин, нехай успіх супроводжує колектив та його обдарованих вихованців на всіх шляхах!!!

Дякуємо за запрошення, чітку і грамоту організацію, проведення і чудові подарунки Наталії Сучковій та Всеволоду Сучкову.

З повагою, Батьки колективу «Джерельце»

    

Переглядів: 989 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Декабрь 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024