Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 27.07.2024, 05:17

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 608
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2021 » Июнь » 15 » «Голос крові – ми Українці»
18:15
«Голос крові – ми Українці»

ЦЕВ ОТРИМАВ НАГОРОДУ У НОМІНАЦІЇ "КОЛЕКТИВ, ДРУЖНІЙ ДО ДОНОРСТВА"

 

 

З метою вдосконалення змісту і засобів національно-патріотичного виховання підростаючого покоління продовжується робота за завданнями обласного соціально-освітнього національно-патріотичного проекту «Голос крові: ми – Українці!».

Вихованці Центру естетичного виховання взяли участь у заході до Дня донора, що відзначається 14 червня. Вони підготували яскраву програму на честь донора. Під час заходу вітали кращих донорів та всіх причасних до донорського руху. Обласна програма: «Голос крові. Ми Українці» в дії.

Програму, в якій прийняли участь вихованці колективів: «Джерельце» ( керівники Людмила Маковець та Яна Трет’як), «Любисток» (керівник Тетяна Стегайло), «Шарм» (керівники Ірина Домащенко та Олена Хохол), «Мальви» (керівник Тетяна Михайличенко) підготувала та провела Анжела Висоцька. Всі діти отримали солодкі подарунки від Biopharma Plasma Шостка.

«Адже потреба в донорській крові виникає у людей будь-якого віку з різними серйозними захворюваннями. Тому кожен донор, який здає кров безоплатно, робить свій безцінний внесок у добру справу - порятунок людських життів…» - кажуть своїм вихованцям керівники гуртків ЦЕВ.

Всесвітній День донора крові - ще один шанс спільноти закликати людей до відповідальності одне перед одним і надання посильної допомоги тим, хто її потребує.

Щодня комусь життєво необхідна допомога донора. Кожен третій житель Землі хоча б раз в житті потребує переливання крові. При цьому існують окремі категорії людей, які не можуть обійтися без донорської крові. В особливих випадках людині необхідні препарати крові довічно. Донорської крові потребують пацієнти з онкологічними захворюваннями, хірургічною і травматологічною патологією, опіками.

Зі святом вас, дорогі донори. Нехай ваша життєва скриня наповнюється найціннішими скарбами – здоров’ям, оптимізмом, сімейним затишком, успіхами, наснагою. Ви сильні і прекрасні, шляхетні і мужні громадяни України. За це вам велика подяка і низький уклін у святковий день а у подарунок концертна програма від кращих колективів нашого Центру.

«Колектив Центру естетичного виховання - наші творчі союзники у справі виховання донорської культури серед підростаючого покоління. Тому номінація "Колектив, дружній до донорства" безапеляційно дістається ЦЕВ! Дякуємо за організацію неймовірного концерту і надійне дружнє плече! Цінуємо» – каже Оксана Кедя, координатор Biopharma Plasma Шостка.

Дякуємо Biopharma Plasma Шостка за нагороду та особисто Оксані Кеді за організацію заходу та можливість бути ближчими до добрих справ...

Фотозвіт заходу від Вікторії Шалди

Фотозвіт від Василя Романенка

 

     

                                                                          

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 1153 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Пошук
Календар
«  Июнь 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024