Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 27.07.2024, 02:20

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 608
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2021 » Январь » 14 » Ключ до театру «Дзеркало» від Світлани Разломової.
07:28
Ключ до театру «Дзеркало» від Світлани Разломової.

КЛЮЧ ДО ТЕАТРУ "ДЗЕРКАЛО" ВІД СВІТЛАНИ РАЗЛОМОВОЇ.

 

 

 

Хтось з великих сказав, що коли у календарі немає нічого, а душа прагне свята, то потрібно придумати маленьке свято та відзначити його.

На мапі Центру естетичного виховання «Юність» існує особливий маршрут – народний театральний колектив «Дзеркало». Цей дивовижний шлях вчить мислити, бачити й відчувати. Тут допоможуть сформувати художній смак, познайомлять з елементами драматургії та акторської майстерності, навчать сценічним рухам, сценічній мові, вокалу, хореографії.

У грудні 2020 року у стінах Центру естетичного виховання «Юність» відбулася творча зустріч вихованців дорадчої ради з учасниками театрального колективу «Дзеркало».

Це було по справжньому чудове дійство. Світлана Петрівна Разломова – керівник колективу – творча особистість, яка живе своєю роботою й несе любов та світлі почуття кожній дитині.

Наша зустріч розпочалася з тренінгу, який дав нам можливість познайомитися, більше дізнатися один про одного, а деякі вправи навіть стимулювали нашу пам'ять та увагу. Протягом зустрічі ми спілкувалися, сміялися, імпровізували, дізнавалися секрети акторської гри.

Потім Світлана Петрівна розповіла про свій творчий шлях, чому обрала професію режисера, де навчалась та як почала працювати.

Досвідчений педагог розповідала не тільки про театральний колектив «Дзеркало», а й надала багато слушних порад для майбутніх режисерів.

З нами також поспілкувалася і випускниця цього колективу Єва Солоха, яка навчається у Київському національному університеті культури і мистецтва й отримує свій перший педагогічний досвід у рідних стінах під час проходження виробничої практики. Єва має свій власний досвід вступу до одного з рейтингових вишів й поділилася своїми секретами з майбутніми абітурієнтами.

Час сплинув дуже швидко. Для нас, вихованців Молодіжної дорадчої ради, ця подія була цікавою та змістовною. «Я обожнюю дітей, кожна дитина для мене, як рідна. Нехай усім вам щастить у виборі вашої майбутньої професії» - сказала Світлана Петрівна.

З щирого серця дякуємо за теплу зустріч чудовому керівнику і вихованцям театрального колективу «Дзеркало». Своїми виставами ви відкриваєте нові горизонти та наповнюєте серця глядачів любов’ю, оптимізмом, вірою. Бажаємо здоров’я, наснаги, Божої благодаті й нових досягнень вашому колективу!

Завжди будемо раді наступним зустрічам й можливості спробувати себе у першому професійному стажуванні.

  

За матеріалами сторінки Молодіжної дорадчої ради при міському голові

Переглядів: 738 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Январь 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024