Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 27.07.2024, 05:32

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 608
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2021 » Январь » 23 » Марафон цікавих заходів до Дня Соборності України.
08:39
Марафон цікавих заходів до Дня Соборності України.

МАРАФОН ЦІКАВИХ ЗАХОДІВ ДО ДНЯ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

 

 

 

День Соборності – всенародне свято України, що відзначається щороку 22 січня в день проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році. З 2013 року і Шосткинському центрі естетичного виховання відбуваються найрізноманітніші заходи, метою яких є майбутнє – держави, родини, кожної окремої особистості.

Цьогоріч локдаун, як не дивно, значно розширив можливості для відзначення цієї дати. Творча родина ЦЕВ створила цілий марафон цікавинок до Дня Соборності України.

«Разом ми сила» - онлайн ланцюг єдності наповнив кожен куточок серця учасників гордістю за нашу країну, нашу Батьківщину, нашу Україну!

   

Анна Проц, вихованка народної студії сучасного танцю «Шарм» (керівники Ірина Домащенко, заслужений діяч мистецтв України та Олена Хохол) звикла виражати свої емоції мовою хореографії. А до Дня Соборності України підготувала вірш «Моя Україна», який прочитала емоційно, виразно, з любов'ю до держави, в якій зростає. Крім того, «Шарм» створив відеоролик «Господь тебе благослови» – хореографічне признання у коханні до рідної України.

      

Вихованці творчих колективів Шосткинського ЦЕВ долучилися до Всеукраїнського онлайн-ланцюга соборності Київ-Сімферополь «Творимо історію української єдності разом». Більше 300 фотосвітлин саме наших дітей стали солідною ланкою довгого ланцюга.

Свій внесок у марафон заходів внесли вихованці народного фольклорного ансамблю «Любисток» (керівник Тетяна Стегайло, заслужений працівник культури України, заслужений діяч естрадного мистецтва України). Вони привітали Україну зі святом, підготувавши вокальні композиції, в яких оспівували красу рідної Батьківщини. А Ярослав Березовий, вихованець колективу створив творчу роботу – роздум «Моя Україна – соборна, вільна, неподільна». В ній і аналіз про минуле і сьогодення України, і плани на майбутнє, і його особисті бажання і мрії. До речі,  Ярослав - є неодноразовим переможцем міських та обласних етапів конкурсу творчих робіт "Моя Україна – соборна, вільна, неподільна!" в межах проєкту "Голос крові: ми-Українці!".

Всім учасникам колективів, гуртків і об'єднань ЦЕВ було запропоновано до перегляду відеоролик про відзначення Дня Соборності України в 2017 році.

Яскравим апофеозом цього святкового дня стало проведення онлайн - заходу «Єднаймося, друзі!». У прямому ефірі, що транслювався одночасно у двох соціальних мережах Facebook і Instagram дітям пропонувалася інтерактивна вікторина. На її питання відповідали відразу у повідомленнях, то ж переможці визначалися тут же. Судячи з великої кількості повідомлень така форма спілкування сподобалась і вихованцям і керівникам. В ефірі з дітьми працювала Вікторія Федоренко, педагог – організатор ЦЕВ. Атмосферу «за кадром» створювали Володимир Кисельов (молодший) – культорганізатор ЦЕВ, Анжела Висоцька -  заступник директора ЦЕВ, Наталія Ганюшина – культорганізатор ЦЕВ та Вікторія Шалда – педагог – організатор, Сергій Довженко, звукорежисер. Слід відзначити, що активну участь у цьому заході взяли колективи ЦЕВ з сільських шкіл Шосткинської територіальної громади.

Час оголосити імена переможців, на яких вже цього понеділка, 25 січня о 15:00 очікуватиме церемонія нагородження. Вона відбудеться у фойє ЦЕВ «Юність» з дотриманням усіх норм карантину.

Instagram-переможці:

  1. Арина Московко, вихованка театру «Дзеркало».
  2. Єлизавета Афанасьєва
  3. Аня Коваленко
  4. Ксенія Лазаренко
  5. Анастасія Ходот
  6. Влада Богун.

Facebook – переможці:

  1. Олена Московка
  2. відповіді не було
  3. Богданка Пакало, вихованка «Любистку».
  4. Богданка Пакало, вихованка «Любистку».
  5. Богданка Пакало, вихованка «Любистку».
  6. Елена Макаренко

Отаким насиченим і яскравим вийшов цьогорічний марафон Шосткинського центру естетичного виховання, присвячений Дню Соборності України. Не ми в України, а Україна в нас – це і є формула справжнього патріотизму вихованців ЦЕВ

  

Переглядів: 953 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Январь 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024