Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 27.07.2024, 08:17

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 608
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2020 » Июль » 21 » Міжнародний онлайн фестиваль-конкурс української культури "Берегиня"
16:05
Міжнародний онлайн фестиваль-конкурс української культури "Берегиня"

"СЮРПРИЗ" ОТРИМАВ НАГОРОДУ НА МІЖНАРОДНОМУ ОНЛАЙН ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ УКРАЇНСЬКОЇ КУЛЬТУРИ "БЕРЕГИНЯ"

 

 

Народний хореографічний ансамбль «Сюрприз» Центру естетичного виховання взяв участь у міжнародному онлайн фестивалі - конкурсі української культури "Берегиня", у Словенії.

Метою Фестивалю є пошук та підтримка молодих виконавців, митців , створення сприятливих умов для реалізації їх творчого потенціалу, розвитку, популяризації, збереженню, пропаганди, відродження народних промислів та ознайомлення самобутніх культурно-історичних традицій, духовної та матеріальної культури, в широких колах дитячої, юнацької та молодіжної творчості, підвищення професійної майстерності юних артистів та виявлення найбільш сильних виконавців у різних напрямках мистецтва.

Майже три тисячі учасників зголосились до участі у VII-му Міжнародному конкурсі-фестивалі української культури "Берегиня". 2 782 учасників з 12 країн світу представили свої творчі роботи в рамках VII-го  Міжнародного конкурсу-фестивалю української культури "Берегиня", який пройшов в Словенії.

"Це – найщасливіший день в моєму житті. До участі у міжнародному фестивалі зголосились учасники з 12 країн світу. Я сподіваюсь, що наш фестиваль  подарує їм море незабутніх емоцій, позитиву і жодних розчарувань",  – наголосила Галина Маловшек, голова Спілки українців Словенії "Берегиня" та додала, що цьогоріч "Берегиня" став першим міжнародним он-лайн фестивалем української культури.

"Насправді, організувати і провести такий міжнародний захід он-лайн було надзвичайно складно. Це потребувало від організаторів нового досвіду. Але вони з тим справились.

VII Міжнародний конкурс-фестиваль "Берегиня" відбувається дистанційно з 25 по 29 червня і завершився Гала-концертом оголошення переможців.

Співорганізаторами фестивалю цього року виступила Міжнародна мережа "Разом для Молоді".

До участі у фестивалі були запрошені хореографічні, вокальні, інструментальні, театральні колективи, майстри, художники,  солісти та малі форми, що працюють в різних жанрах мистецтва з усіх областей України, а також із за меж України, мистецькі колективи української діаспори світу, участь у фестивалі безкоштовна.

Наше місто на фестивалі-конкурсі української культури «Берегіня» представив  Народний хореографічний ансамбль «Сюрприз» Центру естетичного виховання Шосткинської міської ради.

Виступи учасників переглядали члени міжнародного журі з числа заслужених діячів культури, народних артистів, продюсерів.

Дуже приємно, що серед кращих колективів, учасників фестивалю, був оголошений  і наш «Народний художній колектив» хореографічний ансамбль «Сюрприз», керівники Віра та Василь Тихоновські.

Вітаємо з перемогою!

Так тримати!

Відео: Моменти роботи: привітання журі

Переглядів: 699 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Июль 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024