Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 27.07.2024, 02:15

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 608
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2022 » Май » 5 » МОЯ НЕСКОРЕНА УКРАЇНА!
04:12
МОЯ НЕСКОРЕНА УКРАЇНА!

ЦЕВ: ОБЕРЕГИ УКРАЇНИ НАБЛИЖАЮТЬ ПЕРЕМОГУ НАД РАШИСТАМИ!

 

 

Сьогодні, у час жорстокої агресії, звірств і геноциду українського народу з боку російських загарбників, кожен свідомий громадянин України займає своє чільне місце на великому фронті боротьби за перемогу України у війні. Для педагогів Шосткинського центру естетичного виховання у роботі і громадянській позиції ніколи не існувало напівтонів. А зараз державницька позиція колективу педагогів і дітей особливо загострилась. Ми ніколи не пробачимо рашистському агресору за смерті дітей, зруйновані школи, театри, лікарні, пам'ятки культурної спадщини українського народу..., за все що ворог зробив у нашому рідному  домі - Україні!  Цей невгамовний біль ми переживаємо разом. Ми твердо переконані – УКРАЇНА ПЕРЕМОЖЕ!
Ми працюємо і це наш внесок у ПЕРЕМОГУ над чорною агресією росії. Про нашу позицію говорять наші творчі роботи. І творчі надбання всіх дітей України. Запрошуємо на віртуальну екскурсію експозицією Шосткинського ЦЕВ і очікуємо запрошення від усіх міст, містечок і сіл України до свого закладу. Створюємо сучасні обереги спільної Перемоги разом з вами!!! Запрошуємо приєднатися до ЧЕЛЕНЖУ «ОБЕРЕГИ УКРАЇНИ»!

Володимир Кисельов, директор ЦЕВ зазначає: «Я постійно говорив і продовжую наголошувати – кожен із нас має мати чітку громадянську позицію і відповідати за всі свої вчинки!».

З першого дня вторгнення військ окупантів на нашу землю більшість працівників ЦЕВ на чолі з директором залишилися у рідній Шостці. Волонтерство та продовження занять з нашими вихованцями - ЦЕ НАШ ФРОНТ і наші пріоритети важких часів. 
Ми на МИСТЕЦЬКОМУ ФРОНТІ і своїми творчими надбаннями допомагаємо Україні!
Ми робимо все можливе щоб наблизити ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ НАД РАШИСТАМИ!

         Все буде Україна!

 

 

Переглядів: 2493 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Май 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024