Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 27.07.2024, 15:00

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 608
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2021 » Декабрь » 28 » НА СУМЩИНІ ВІДБУВСЯ НОВОРІЧНИЙ БАЛ ДЛЯ ЛІДЕРІВ УЧНІВСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ
21:06
НА СУМЩИНІ ВІДБУВСЯ НОВОРІЧНИЙ БАЛ ДЛЯ ЛІДЕРІВ УЧНІВСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ

ВИХОВАНЦІ ЦЕВ ПРЕДСТАВИЛИ ШОСТКУ НА НОВОРІЧНОМУ БАЛУ ДЛЯ ЛІДЕРІВ УЧНІВСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ

 

 

 

Напередодні Нового року та Різдва Христового у Сумському національному академічному театрі драми та музичної комедії ім. М.С. Щепкіна відбувся традиційний новорічний бал для лідерів учнівського самоврядування та творчо обдарованої учнівської молоді. Кращі представники загальноосвітніх та позашкільних  закладів освіти області в черговий раз зібралися на святі граційності,  краси та дружби. Участь у заході взяв голова Сумської облдержадміністрації Дмитро ЖИВИЦЬКИЙ

«Успішні й талановиті діти Сумщини – представники учнівського самоврядування, активні школярі з різних громад області танцюють на справжньому балу, – прокоментував Дмитро Живицький. – Традиція цих світських вечорів триває не перший рік. І цьогоріч я, звертаючись до присутніх зі сцени, говорю, що наступного разу танцюватиму поруч із ними».

«Діти – наше майбутнє, ми маємо піклуватися про них, дбати про становлення кожної дитини як особистості. Показувати власним прикладом, що все у житті можливо. Варто лише мріяти і діяти. Вірити в себе і в дива! Особливо під Новий рік», – наголосив голова облдержадміністрації.

З привітальним словом до учасників балу звернулася директор Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації Вікторія Гробова.

Під час балу проводились майстер-класи з вивчення танців, ігри, конкурси. Учасники заходу майже на дві години поринули  у неповторну та чарівну атмосферу справжнього балу ХІХ століття. Урочисто відкрили бал старовинним вишуканим польським полонезом, кружляли у вихорі чудового віденського вальсу, виконали старовинний французький народний танок бранль та бадьорий італійський народний танець тарантелу. Але на цьому танцювальна програма балу не вичерпалася. Під час майстер-класів учасники балу вивчили веселу польку та пристрасне танго. Учасників балу вітали кращі вокальні та хореографічні колективи області.

У цьому прекрасному дійстві взяли участь і лідери учнівського самоврядування нашого міста. Шостку представили вихованці творчого хореографічного колективу "Світанок" ЦЕВ та учасники дорадчої ради прі міському голові, МАН. Всі діти були запрошені на смачний обід та отримали солодкі подарунки від діда Мороза. Всі участники отримали позитивні враження від чудової, казкової атмосфери, яка панувала на святі.

Щиро дякую організаторам балу! Це чудова можливість для кожного учня випробувати себе та свої можливості, навіть батьки змогли побачити своїх дітей з іншого боку. Бажаємо активістам учнівського самоврядування втілення в життя сміливих мрій, святкового настрою, змістовного відпочинку та цікавих канікул.

Це було дійсно приємним сюрпризом для нас наприкінці року – кажуть задоволені учасники балу…

   

    

Переглядів: 1132 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Декабрь 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024