Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 27.07.2024, 04:53

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 608
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2021 » Декабрь » 15 » Обласний форум позашкільників Сумщини
19:57
Обласний форум позашкільників Сумщини

ЦЕВ - ПЕРЕМОЖЕЦЬ ФЕСТИВАЛЮ ТВОРЧИХ ПРЕЗЕНТАЦІЙ "РІЗНІ, ТВОРЧІ, КРЕАТИВНІ - ПРЕЗЕНТУЄМ ПОЗАШКІЛЛЯ"

 

 

15 грудня в м. Суми відбувся обласний форум позашкільників Сумщини за участі педагогів, вихованців закладів позашкільної освіти, працівників місцевих органів управління освітою, які опікуються питаннями виховної роботи, позашкільної освіти.

Учасників форуму привітала заступник голови Сумської обласної державної адміністрації Олена Бойко, яка відмітила вагомі досягнення закладів позашкільної освіти області на всеукраїнському та міжнародному рівнях, нагородила активних учасників обласного соціально-освітнього національно-патріотичного проєкту «Голос крові: ми – Українці!».

Про важливість залучення дітей та учнівської молоді до розвитку громад, розбудови громадянського суспільства, наголосила у своєму виступі директор Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації Вікторія Гробова. Вона підбила підсумки другого етапу обласного конкурсу соціально-освітніх проєктів «Діти розбудовують громаду» та вручила грамоти Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації переможцям конкурсу.

Під час форуму було підбито підсумки обласного фестивалю творчих презентацій закладів позашкільної освіти «Різні, творчі, креатині – презентуєм позашкілля».

У заході прийняли участь позашкільні заклади Шостки. Приємно відмітити що наше місто не пасе задніх, а завжди серед переможців.  Сьогодні вручені нагороди й Центру естетичного виховання та його вихованцям:

Центр естетичного виховання нагороджено ДИПЛОМОМ  переможця фестивалю творчих презентацій «Різні, творчі, креатині – презентуєм позашкілля» що проходив в межах обласного форуму працівників закладів позашкільної освіти «Переформатування регіональної системи позашкільної освіти: актуальні завдання, нові можливості та ресурси» у номінації: «Заклад позашкільної освіти – територія творчості»

Колектив вихованців Школи раннього розвитку «Джерельце» ЦЕВ отримав Диплом переможця в обласному конкурсі відеороликів «Агенти здоров’я» за зайняте трете місце та ДИПЛОМ переможця за трете місце в обласному конкурсі дитячого малюнка «Я люблю свій рідний край» (куратор школи Валентина ВЛАДИКИНА, педагог організатор Вікторія ШАЛДА)

Катерина Марченко отримала ДИПЛОМ за друге місце в обласному конкурсі дитячого малюнка «Я люблю свій рідний край» вихованка гуртка  ЦЕВ "Юний художник"  (керівник Галина Ілліна, с.Клишки)

Бондаренко Дарь’я отримала ДИПЛОМ за трете місце в обласному конкурсі дитячого малюнка «Я люблю свій рідний край» вихованка зразкової студії образотворчого мистецтва «Мальва» (керівник Тетяна Михайличенко)

Вітаючи лауреатів і переможців фестивалю, директор Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю Лариса Тихенко окреслила пріоритети діяльності закладів позашкільної освіти на найближчу перспективу.

З вітальним словом до учасників заходу звернулася директор Сумського обласного центру служби крові Наталія Трофименко. Слід зазначити, що центр служби крові є партнером в реалізації соціально-освітнього проєкту «Голос крові: ми – Українці!», а також нового проєкту «Кровна родина», що стартує в області з 1 січня 2022 року.

У межах форуму відбувся брейнстормінг «Генеруємо ідеї ефективно» за участі директорів закладів позашкільної освіти області, під час якого було окреслено вектори розвитку позашкільної освіти як однією з найефективніших інвестицій у найближче і віддалене майбутнє нашої держави.

Цікавою та змістовною була робота тематичних платформ для вихованців закладів позашкільної освіти. Вони взяли участь у майстер-класах «Слобожанський оберіг», «Вартові безпечного довкілля», мультимедійні іграх «Подорожуємо Сумщиною», тренінгу «Проєкти соціальної дії: від ідеї до реалізації». Приємним сюрпризом для дітей стали подарунки від Сумського обласного центру служби крові.

За матеріалами ОЦПО та РТМ

    

     

    

Переглядів: 1040 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Декабрь 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024