Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 27.07.2024, 15:33

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 608
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2022 » Сентябрь » 7 » Онлайн екскурсія «Крокуємо рідною Шосткою!»
07:18
Онлайн екскурсія «Крокуємо рідною Шосткою!»

ОНЛАЙН ЕКСКУРСІЯ "КРОКУЄМО РІДНОЮ ШОСТКОЮ"

 

 

 

3 вересня Шосткинський Центр естетичного виховання в рамках відзначення 283 – річниці міста провів онлайн екскурсію «Крокуємо рідною Шосткою!»

Кожний рік наші колективи беруть участь у привітаннях та святкуванні Дня міста, адже рідне місто для кожного з шосткинців-найкраще, тому що це маленька батьківщина.

Педагоги-організатори закладу Вікторія ФЕДОРЕНКО та Володимир КИСЕЛЬОВ спілкувалися онлайн з творчими колективами ЦЕВ, які розмістилися на різних локаціях рідної Шостки. Педагоги разом із вихованцями співали, танцювали, говорили слова привітання та побажання рідному місту. Екскурсія визначними та знаковими місцями міста йшла в прямому ефірі.

«Народний художній колектив» ансамбль народного танцю «Джерельце», керівники Людмила МАКОВЕЦЬ, заслужений працівник культури України та Яна ТРЕ’ЯК розмістились біля козака у парку «Юність».

«Зразковий художній колектив» майстерня «Бісероплетіння», гурток «Світ іграшки та сувенірів», керівник Світлана КОНОВАЛОВА; гурток «Дизайн соломою», керівник член спілки народних майстрів України Наталія СИМОНЕНКО; гурток «Художня вишивка», «В’язання», керівник Наталія БУЦИК знаходились біля танцювального майданчика парку «Юність». Парк Козацької Слави – це раніше невеликий трикутний сквер, розбитий ще на початку 50-х років минулого століття довкола палацу культури. У 1960 році було засаджено повноцінний парк, де з’явився кордодром, танцмайданчик, колесо огляду та інші атракціони. У 2016 році почався частковий благоустрій парку.

«Народний художній колектив» фольклорний ансамбль «Любисток», керівник Тетяна СТЕГАЙЛО, заслужений працівник культури України разом із вихованцями вийшли на зв’язок з музею Пантелеймона Куліша.

Доєднався до екскурсії гурток «Іграшки і сувеніри», керівник Сергій КОЗЛЕНКО, який працює на базі Воронізької загальноосвітньої школи імені Пантелеймона Куліша. Керівник та вихованці розташувались поряд із «Пам’ятним знаком», який встановлено з нагоди 800-річчя заснування селища.

Ансамбль сучасного танцю «Едем», керівник Яна БОГДАШКИНА розташувалися біля державного краєзнавчого музею ім. Івана Кожедуба. Це місце відображає історичні події життя міста Шостки. Музей І. Кожедуба, присвячений життю та героїчним перемогам відомого льотчика, який пройшов шлях від вихованця Шосткинського аероклубу до маршала авіації.

«Зразковий художній колектив» студія образотворчого мистецтва «Мальва», керівник Тетяна МИХАЙЛИЧЕНКО розташувалися біля колишнього Палацу дітей.

Ансамбль сучасного танцю «LetS go», керівник Віталія Коваленко, розташувались біля спорткомплексу «Спорт лайф», де 15 років тому був заснований колектив, який танцює у вуличному стилі.

«Народний художній колектив» театр «Дзеркало», керівник Світлана РАЗЛОМОВА знаходились біля дитячої бібліотеки, важливого для наших дітей місця. Саме тут живе казка, яку наші театрали оживляють на сценічних майданчиках.

 «Народний художній колектив» ансамбль народного танцю «Світанок», керівник Тетяна ДЕМИЧ знаходились біля фахового коледжу імені Івана Кожедуба.

«Зразковий художній колектив» театр естрадної пісні «Мікс», керівник Ірина ЛЕГЕЙДА розташувались біля Краєзнавчого музею.

«Народний художній колектив» студія сучасного танцю «Шарм», керівники Ірина ДОМАЩЕНКО, заслужений діяч мистецтв України та Олена ХОХОЛ розташувались у парку «Свободи», яке є найулюбленішим місцем для шосткинців. Тут гуляють мами з дітьми, люди похилого віку грають у шахи та шахи, художники малюють неймовірні картини.

Ансамбль бального танцю «Реверанс», керівник Марина БАРСУКОВА обрали своєю локацією пам’ятний знак, який виражає безмежну любов нашого рідного міста та є туристичною пам’яткою. На цьому місці полюбляють фотографуватися не лише шосткинці, а і гості нашого міста.

Анжела Висоцька, заступник директора ЦЕВ вручила свідоцтва про здобуття позашкільної освіти 21 випускнику «Народного художнього колективу» хореографічного ансамблю «Сюрприз», керівники Віра та Василь Тихоновські, заслужені працівники освіти України.

Нехай швидше до України повертаються мир і спокій, щоб ми змогли нарешті повернутися до повноцінного життя, вільно дихати на повні груди і займатися улюбленою справою.

Переглядів: 1416 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Сентябрь 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024