Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 27.07.2024, 06:19

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 608
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2021 » Январь » 28 » Позашкілля – це особлива країна, в якій народжуються таланти!
08:39
Позашкілля – це особлива країна, в якій народжуються таланти!

ПОЗАШКІЛЛЯ - ЦЕ ОСОБЛИВА КРАЇНА, В ЯКІЙ НАРОДЖУЮТЬСЯ ТАЛАНТИ!

 

 

27 січня 2021 року о 10.00 на платформі Zoom згідно плану роботи Департаменту освіти і науки Сумської ОДА, комунального закладу Сумської обласної ради - обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю відбулася семінар-нарада для працівників органів управління освітою, які опікуються питаннями організації виховної роботи, позашкільної освіти, керівників закладів позашкільної освіти  з теми «Формування сучасної регіональної системи позашкільної освіти завдання, виклики, зустрічний рух до кожної дитини».

Під час прямої трансляції кожен спікер і спікерка підсумовували пророблену роботу  і окреслювали пріоритети на наступний період. До наради долучилися і педагогічні працівники Центру естетичного виховання Шосткинської міської ради, вони, зокрема, мали змогу задати запитання  щодо будь-якої озвученої теми.

У своєму виступі Тихенко Лариса Володимирівна, директор комунального закладу Сумської обласної ради - обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю довела як і чим живе позашкільна освіта Сумщини, чого потребує та що пропонує дітям, особливо відмітила, що головною задачею є важливість забезпечити належні умови кожної дитини на здобуття позашкільної освіти, збереження контингенту вихованців закладів позашкільної освіти Сумщини.

Начальник управління Державної служби якості освіти у Сумській області Рябуха Алла Петрівна у своїй презентації розповіла про внутрішню систему забезпечення якості освіти у ЗПО, стратегію забезпечення якості освіти та її орієнтири, самооцінювання та критерії, правила і процедури оцінювання у закладах позашкільної освіти.

Позашкілля – це особлива країна, в якій народжуються та плекаються таланти. Саме тому цій захід став своєрідним підсумком роботи упродовж першого півріччя цього навчального року і довів, що позашкілля є невід’ємною ланкою у вихованні всебічно розвиненої особистості. Наше невпинне життя стрімко біжить, не залишаючи осторонь наших дітей. І щоб вони виросли всебічно розвинутими, педагоги-позашкільники виховують в них якості, які згодом вони можуть використовувати у своєму житті. Є безліч занять, які потім можуть змінитися на професію, або сформувати погляди на життя, смаки. Позашкілля — це друга школа для дитини, де вона вчиться та розвивається!

Підсумовуючи конструктивний діалог між учасниками  семінару-наради, висновок один – позашкіллю Сумщини бути.

   

    

Переглядів: 741 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Январь 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024