Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 27.07.2024, 02:13

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 608
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2021 » Апрель » 22 » Працівники ЦЕВ взяли участь у роботі обласної наради
15:52
Працівники ЦЕВ взяли участь у роботі обласної наради

ПРАЦІВНИКИ ЦЕВ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У РОБОТІ ОБЛАСНОЇ НАРАДИ

 

 

 

ЦЕВ: Обласна нарада «Профільність освітнього процесу в закладі позашкільної освіти як важлива складова розвитку творчого потенціалу критичного мислення дітей та учнівської молоді».

22 квітня 2021 року на базі Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації відбулася нарада для працівників органів управління освітою, які опікуються питаннями організації виховної роботи, позашкільної освіти, директорів закладів позашкільної освіти з теми «Профільність освітнього процесу в закладі позашкільної освіти як важлива складова розвитку творчого потенціалу критичного мислення дітей та учнівської молоді».

Тихенко Лариса Володимирівна, директор Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю під час онлайн-зустрічі наголосила на роботі місцевих органів управління освітою педагогічних колективів закладів позашкільної освіти зі створення умов для всебічного розвитку дітей та учнівської молоді, забезпечення права дітей на вибір навчально-творчої діяльності, проведення в закладах позашкільної освіти методико-педагогічних заходів.

Всім присутнім на онлайн-заході змістовно було презентовано та роз’яснено профілі гуртків за різними напрямками позашкільної освіти і особливо наголошено на те, що кожен заклад позашкільної освіти розробляє свою стратегію розвитку, за потреби удосконалює статут закладу, враховуючи умови сьогодення. Окремим питанням розглянуто роботу закладів у межах проектів: «Кожна дитина має право», «Голос крові: ми -Українці!», «Діти розбудовують громаду» та інші. Попри карантинні обмеження в області і в подальшому будуть впроваджуватися нові освітні проєкти. Також було оголошено рейтинг презентаційних матеріалів учасників обласного форуму педагогічних працівників закладів позашкільної освіти «Працювати, випереджаючи час» станом на 10 квітня. Всі педагоги області мають можливість не тільки переглянути напрацювання своїх колег, але й взяти собі до роботи кращі практики позашкільників.

Дякуємо організаторам за цікаву та змістовну нараду.

    

    

 

Переглядів: 1190 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Апрель 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024