Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 27.07.2024, 04:29

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 608
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2020 » Май » 4 » Працюємо на карантині дистанційно!
18:00
Працюємо на карантині дистанційно!

ЧЕРГОВІ НАГОРОДИ ВИХОВАНЦІВ ЦЕВ ПІД ЧАС КАРАНТИНУ

 

 

 

В умовах карантину більшість людей і досі не розуміють, як продовжити ефективну роботу та навчання дистанційно, а вихованці Центру естетичного виховання активно працюють  разом з керівниками. Вихованці «Народного художнього колективу» ансамблю народного танцю «Джерельце» не сумують, старанно працюють, постійно надсилають свої відео й фото звіти керівникам, отримують від них рекомендації та продовжують тренування вдома. Навіть дистанційно приймають участь у Міжнародних та Всеукраїнських конкурсах.

Не залишився осторонь Всеукраїнський дистанційний конкурс «Лавина талантів» за підтримки Міністерства освіти і науки України та Міністерства культури України, в якому вихованці «Народного художнього колективу» ансамблю народного танцю «Джерельце» Комунальної організації Шосткинського міського центру естетичного виховання Шосткинської міської ради продемонстрували, на розсуд поважного журі, молдавський танець «Жайворонок». Доволі доречно підібраний музичний матеріал представлений для презентації танцю, запальна та емоційно насичена молдавська мелодія, дозволила нашим хореографам та здібним молодим артистам досягти необхідного рівня реалізації творчого задуму. Плідна та кропітка робота під час репетицій дозволила юним даруванням з представленим хореографічним номером досить вдало продемонструвати свій рівень фізичної та хореографічної підготовки, рівень ритмічності та музичності, які є дуже важливими чинниками для танцівників. Що й привело колектив до найвищої нагороди.

Вітаємо вихованців Народного ансамблю народного танцю «Джерельце» з найвищою нагородою «І місце». Висловлюємо подяку нашим керівникам Людмилі Маковець та Яні Трет’як за вагомий внесок у розвиток виховання підростаючого покоління.

Також вітаємо Шосткинський міський центр естетичного виховання Шосткинської міської ради за отриману «Особливу відзнаку», за освітньо-виховну та культурно-розвиваючу діяльність, спрямовану на розкриття природних здібностей ваших вихованців.

Бажаємо ЦЕВ, чудовому колективу «Джерельце» та юним даруванням подальшого творчого та професійного вдосконалення, а також нових цікавих здобутків. Нехай натхненна праця сприяє досягненню омріяних вершин, нехай успіх супроводжує колектив та його обдарованих вихованців на всіх шляхах!!!

Продовжуємо зберігати спокій, піклуватись один про одного.

З повагою.

Батьки колективу «Джерельце»

  

    

Переглядів: 856 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Май 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024