Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 27.07.2024, 03:04

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 608
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2020 » Март » 18 » Про підготовку творчих колективів щодо присвоєння почесних звань
19:12
Про підготовку творчих колективів щодо присвоєння почесних звань

ПРО ПІДГОТОВКУ ТВОРЧИХ КОЛЕКТИВІВ ЩОДО ПРИСВОЄННЯ ПОЧЕСНИХ ЗВАНЬ

 

 

У лютому-березні 2020 року гордість Центру естетичного виховання, «Народні художні колективи» та «Зразкові художні колективи» провели підготовчу роботу щодо підтвердження та присвоєння  почесних звань, представили на суд журі творчі звіти за останні п’ять років роботи, підготували  концерти та вистави.

Під час творчих звітів колективи презентували свої найкращі хореографічні постановки, вокальні номери та театральні вистави. Так концерти та вистави відбулися в центрі «Юність» та в центрі «Зірка», а звітували:

На думку директора закладу, Володимира Кисельова педагоги та вихованці продемонстрували надзвичайно високий виконавчий рівень. «Ми дуже пишаємося своїми хлопцями і дівчатами, які витримали багатогодинні репетиції, жертвуючи своїми справами. Вони викладалися на повну».

Що ж змінилося за 5 років в колективах?

Весь цей час творчі колективи трималися стабільно на одному рівні – були поїздки, участь у різних конкурсах, фестивалях різних рівнів де неодноразово ставали призерами.

Так помітно оновився репертуар у хореографічних колективах, стало більше як народних так і сучасних танців. На думку Яни Сергіївни, це пов’язано з тим, що потрібно змінювати свій репертуар, адже зараз публіка вимагає іншого, їй цікавіше дивитися на різні національності і танцювальні напрями. Вихованці показали достатній рівень володіння виконавською культурою, відпрацювали синхронно та емоційно, передаючи національний колорит. «У нас дуже дружний колектив. Ми проводимо багато часу разом, не лише на репетиціях. Велику увагу приділяємо тому, щоб був здоровий мікроклімат. І в цьому задіяні всі».

    

Театральний колектив «Дзеркало» (керівник Разломова С.П.) показав глядачам вистави «Маруся Чурай» Л. Костенко та «Вперед, Кошеня» А. Зінчука. Зараз до театру приходить зовсім новий цікавий глядач, мислячий, сучасний, який потребує від театру нових емоцій, живого спілкування. Керівник колективу впевнена, що театр – це щось справді важливе для людини і щось індивідуальне для кожного.

     

Вокальні колективи закладу показали на розсуд глядачам сучасні, народні пісні в різній обробці. Пісня сприяє відродженню музичного мистецтва, розвитку мовних навичок та впевненості. Педагоги виховують високий художній смак та сприяють розвитку особистості. Це дає можливість пропагувати пісню, різні обряди та свята.

          

              

Впродовж п’яти останніх років працівники ЦЕВу працювали над популяризацією української національної освіти та культури, організовували проведення мистецьких та масових заходів, де кожен захід, що готувався, відрізнявся своєю формою, новими постановками, майстерністю, різножанровістю, висвітлювалися події місцевого та державного значення.

На даний час колективи подали документи на підтвердження звання «Народний художній колектив», «Зразковий художній колектив» та присвоєння звання «Народний художній колектив».

Творчі колективи Центру естетичного виховання сповнені нових задумів, об’єднані спільним прагненням нести людям прекрасне і вічне – мистецтво.

Сьогодні, під час вимушеного карантину, пропонуємо переглянути творчі звіти наших колективів, які представлені до експертної комісії МОН для рішення, щодо підтвердження та присвоєння почесних звань «Народний художній колектив» та «Зразковий художній колектив».

          

Переглядів: 1110 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Март 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024