Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 27.07.2024, 05:43

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 608
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2020 » Март » 14 » Про запровадження дистанційного та онлайн навчання у Центрі естетичного виховання під час карантину.
14:56
Про запровадження дистанційного та онлайн навчання у Центрі естетичного виховання під час карантину.

ПРО ЗАПРОВАДЖЕННЯ ДИСТАНЦІЙНОГО ТА ОНЛАЙН НАВЧВННЯ У ЦЕНТРІ ЕСТЕТИЧНОГО ВИХОВАННЯ ПІД ЧАС КАРАНТИНУ

 

 

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 №211 «Про запобігання поширенню на території України короновірусу COVID-19», листа Міністерства освіти і науки України від 11.03.2020 №1/9-154 та на виконання наказу Управління освіти №79-ОД від 12.03.2020. р. з  метою збереження життя і здоров’я дітей та учнівської молоді 

Вирішено:

  1. Запровадити з 12.03.2020 по 03.04.2020 в Центрі естетичного виховання карантин, заборонивши:
  • відвідування закладу освіти її здобувачами;
  • проведення масових заходів освітнього, наукового, соціального, спортивного та мистецько-розважального характеру в усіх корпусах.

У Центрі естетичного виховання Шосткинської міської ради проведені заходи з організації дистанційного та онлайн  навчання під час карантину.

Керівникам гуртків доручено:

  1. З метою забезпечення віддаленого навчання вихованців на час призупинення навчання та забезпечення рівного доступу до якісної освіти організувати дистанційне навчання для вихованців творчих колективів Центру естетичного виховання.
  2. Керівникам творчих колективів забезпечити проведення навчальних занять з використанням сучасних інформаційно-комп’ютерних технологій навчання, в онлайн-режимі та розміщення відповідної інформації на сайті закладу.
  3. Призначити відповідальним за впровадження інформаційно-телекомунікаційних засобів навчання методиста ЦЕВ Процюк О.В.
  4. Виконання керівниками гуртків навчальних планів і програм після нормалізації епідемічної ситуації провести за рахунок інтенсивності праці та ущільнення програмового матеріалу.
  5. Забезпечити виконання профілактичних заходів щодо попередження масового розповсюдження гострої респіраторної хвороби, спричиненої короновірусом, і гострих респіраторних інфекцій.
  6. При підготовці до зайнять дотримуватися НАКАЗУ МОН  від 25.04.2013  № 466 «Про затвердження Положення про дистанційне навчання» 
  7. Керівникам гуртків для комунікації з вихованцями використовувати соціальні сеті у тому рахунку ФБ, сайт ЦЕВ, особисті сторінки та блоги колективів та керівників гурткової роботи ЦЕВ.

К зверненню Світлани Разломової, керівника театрального колективу «Дзеркало» до своїх вихованців приєдналися всі керівники ЦЕВ, бо воно актуальне до всіх нас:

Дорогі діти і батьки! До ситуації, що склалася в країні і світі поставимося філософськи - нашим дітям дано час для напрацювання навичок самостійності. Рекомендую скласти з дітьми план-максимум на три тижні і плани-мінімум на кожен день. Де ви пропишете:

  1. що дитина повинна вивчити за шкільною програмою. Скільки часу в день вона зобов'язана приділити навчанню.
  2. що повинен прочитати. Список літератури.
  3. які навички та вміння він повинен напрацювати.

Наприклад:

  • для дівчаток - навчитися готувати якісь страви, в'язати, шити, малювати (картини по Чилам);
  • хлопчикам - може щось майструвати або спробувати поремонтувати;
  • прибирання ніхто не відміняв;
  • залучайте до роботи на городі, квіти, вирощування зелені на підвіконнях;
  • перекладіть на дитину частину відповідальності по догляду за домашніми тваринами;
  • і обов'язково вільний час на вулиці.

Я в свою чергу, по можливості, буду організовувати відеоконференції, щоб не забути тексти, а також буду пропонувати читати п'єси, щоб вибрати репертуар на наступний навчальний рік.

Бережімо себе і діток!

Пам'ятаємо - запорука успіхів дітей в правильності організації вільного часу, в успішності батьків і гарному настрої!

           Знайте: "І це пройде!"

Саме у дистанційному форматі  починають працювати всі творчі колективи Шосткинського ЦЕВ. Задіяні максимальні можливості ІТ – технологій, різноманітні цифрові платформи для спілкування з  вихованцями. Керівники дають завдання, які діти опрацьовують. Те, що роблять вони це з – задоволенням доводить «зворотній зв'язок». Вихованці надсилають керівникам відео та фото своїх робот. І це доводить, що вимушена форма роботи, приносить свої позитивні плоди – діти дійсно працюють, керівники продовжують розвиватися, опановуючи нові концепції роботи у форс – мажорних обставинах.

Ми все переможемо! Епідемічна ситуація, що склалася в Україні і в усьому світі, обов’язково матиме своє завершення. А всі ми – колективи ЦЕВ, його керівники та батьки вихованців, вийдемо з неї з гідністю, об’єднавшись навколо улюбленої справи.

Переглядів: 1195 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Март 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024