Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 27.07.2024, 05:59

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 608
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2020 » Декабрь » 29 » Робіть добрі справи і добро повернеться до вас
12:47
Робіть добрі справи і добро повернеться до вас

ART-МАРАФОН ДОБРИХ СПРАВ "ДІТИ - ДІТЯМ" ВІДБУВСЯ.

 

 

 

З 12 по 19 грудня 2020 року обласним Департаментом освіти і науки започатковано регіональний ART-марафон добрих справ «Діти – дітям», спрямований на розвиток культури благодійності серед молоді та підлітків, формування громадської та соціальної активності дітей, розвиток у них почуття милосердя та толерантності. Долучилися до марафону добрих справ і творчі колективи Центру естетичного виховання Шосткинської міської ради. У ці святкові дні, вже стає такою маленькою традицією для ЦЕВу проводити різноманітні заходи, спрямовані на допомогу, підтримку дітей.

Коли ми замислюємося на тему добрих вчинків, постає питання: «Що таке добро?» Відкривши тлумачний словник читаємо: «Доброта — це внутрішнє відчуття людини, яке можна висловити як словами, так і вчинками». Для добрих справ не треба чекати слушної нагоди, їх треба робити кожен день.

Взагалі, робити добрі справи — легко. Озирніться навколо, напевно поруч з вами живуть люди, які потребують вашої допомоги. Треба не лінуватися робити добрі справи та не чекати подяки у відповідь. Так, об’єднались заради єдиної мети, допомоги дітям, вихованці закладу разом зі своїми керівниками і вкотре довели, що хороших, добрих людей на світі більше, ніж поганих і злих.

Вихованці «Зразкового художнього колективу» студія образотворчого мистецтва «Мальва» (керівник Тетяна Михайличенко) завжди активно відгукуються на різноманітні добрі справи. В черговий раз вихованці (за допомоги волонтерки Дітківської К.В.) відправили свої роботи в шпиталі та на фронт. Відчувати підримку дуже важливо, а особливо від маленьких і талановитих художників.

Вихованці «Народного художнього колективу» театру «Дзеркало» (керівник Світлана Разломова) взяли участь у цікавому майстер-класі під керівництвом Олени Підгурської. Маленьких вихованці із задоволенням та любов’ю розписували солодкі пряники у вигляді сніговиків, ялиночок, ангелочків, які Світлана Петрівна передала хворим діткам до дитячої лікарні.

Вихованці «Народного художнього колективу» студії сучасного танцю «Шарм» (керівники Ірина Домащенко та Олена Хохол) не тільки гарно та завзято танцюють, але й дуже гарно майструють з керівниками. З великим ентузіазмом вони виготовили новорічні іграшки та прикраси і разом зі смачними цукерками передали малечі, які лікуються у стаціонарі дитячої лікарні.

Вихованці «Народного художнього колективу» ансамбль народного танцю «Джерельце» (керівники Людмила Маковець, Яна Трет’як) вже давно підтримують тісний зв’язок з дітьми обласного центру соціально психологічної реабілітації дітей. Смачні солодощі від вихованців колективу стали гарним сюрпризом для малечі напередодні свят.

Вихованці відділу декоративно-ужиткового мистецтва закладу також долучилися до марафону добрих спарв. Невеличкі подарунки (сніговичок з цукеркою), зроблені своїми руками стали приємним сюрпризом для товариства допомоги особам з інвалідністю «Турбота». Натомість, у відповідь цевовці отримали невеличкі сувеніри.

І це ні все: Ми зробили подарунки стареньким бабусям, положили продукти для нужденних на полицю ДОБРА, та зібрали грошову допомогу на лікування нашої випускниці Валерії Титович. Традиційно до Дня Святого Миколая провели  благодійні акції, ярмарки, аукціони, доброчинні справи, працює «Майстерня Діда Мороза»Прийняли участь у обласному фестивалі «Різдвяний передзвін» щоб підтримати дітей, передати їм через подарунки частинку добра, світла, та віру в те, що мрії збуваються.                                                              18 грудня, напередодні дня святого Миколая у глядацькій залі Шосткинського центру естетичного виховання відбувся святковий захід «Святий Миколай іде, Різдво веде». Захід транслювався у прямому ефірі.

Творчим колективам закладу надзвичайно приємно було долучитися до ART-марафону добрих справ «Діти - дітям». 

Традиція підтримувати та допомагати у центрі естетичного виховання стала традіційною та і надалі буде продовжуватися, адже творити добро – це просто! Почніть його з маленьких дрібниць і у вас все вийде.

Хай всі будуть здорові!!! Дякуємо всім небайдужим людям!!! Добро врятує світ!!! Бажаємо всім ДОБРА! Вітаємо зі Святами та запрошуємо до перегляду нашої новорічно-вітальної відеопрограми «Новорічна фантазія».

Фотозвіт

  

 

Переглядів: 708 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Декабрь 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024