Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 27.07.2024, 05:21

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 608
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2022 » Сентябрь » 25 » «СЕРЕНАДА ДЛЯ ЛЕЛЕКИ»
01:12
«СЕРЕНАДА ДЛЯ ЛЕЛЕКИ»

«СЕРЕНАДА ДЛЯ ЛЕЛЕКИ»

 

 

 

«СЕРЕНАДА ДЛЯ ЛЕЛЕКИ» лунала у Шосткинському пологовому. В рамках марафону «Палітра життя позашкілля» вихованці і керівники центру естетичного виховання організували і провели цю щемливу акцію.

На майданчику навпроти Шосткинського пологового будинку 23 вересня лунала чудова пісня і сяяли посмішками обличчя присутніх. У рамках Марафону «Палітра життя позашкілля» вихованці і керівники центру естетичного виховання організували і провели щемливу акцію «Серенада для Лелеки».

Лелека – господар блакиті, він гордий і вільний. Йому під силу те, що під силу людям. Він будує своє гніздо, допомагає доглядати і годувати своїх діток, захищає свою родину…

Для новонароджених мешканців Шостки, для їх матусь, для тих, хто допомагає малюків з’явитися на світ подарували краплинку добра і теплоти ті, хто колись народився в цьому будинку щастя.

Учасники зразкового театру естрадної пісні «Мікс» (керівник Ірина Легейда, заслужений діяч естрадного мистецтва України) підготували вокально – хореографічну композицію «Лелеча пісня».

В свою чергу всі довідалися, якими словами вітають юних мешканців Шостки, які щойно народилися лікарі і акушерки – всіх діточок вітають – «Доброго ранку (дня, вечора)» Ми з України!».

Ведуча заходу Вікторія Федоренко передала Лелечому будинку подарунок, створений дитячими рученятами зі зразкового творчого об’єднання «Витинанки» (керівник Сергій Романцов, член Спілки народних майстрів України) та зразкової студії образотворчого мистецтва «Мальва» (керівник Тетяна Михайличенко). В надії, що новонароджені крохи незабаром стануть у майбутньому зірками сцени їм передали Сертифікати - запрошення до гуртків і об’єднань Шосткинського ЦЕВ.

ЦЕВівці впевнені, що лелека не перестане кружляти над будинком, де народжується життя, де малюків називають Маринками і Серьожами, Іринками та Миколками, Віками і Вікторами.

Нехай діток з такими переможними іменами народжується якомога більше. Чим більше нас буде, тим скоріше ми зустрінемо Перемогу!

    

Переглядів: 1102 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Сентябрь 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024