Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 27.07.2024, 05:31

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 608
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2020 » Июнь » 2 » Свято в онлайн режимі Baby Party «Увімкни літо»
20:45
Свято в онлайн режимі Baby Party «Увімкни літо»

ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ РАЗОМ З ЦЕВ...

 

 

 

 

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей — прекрасне свято радості та одвічної надії. В Україні цей день відзначається із 1998 року. У 1991 році Україна приєдналася до Конвенції ООН про права дитини, згідно з якою кожна держава зобов'язана поважати та заохочувати право дитини на всебічну участь у культурному і творчому житті, забезпечувати їй повноцінне дозвілля й відпочинок та сприяти наданню для цього відповідних можливостей. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань.
З цієї нагоди 1 червня у Центрі естетичного виховання відбулися  святкові дійства в онлайн режимі
об 11.00 пройшло відкриття роботи фонтану у парку Свободи з музичним онлайн концертом виконавців творчих колективів ЦЕВ  та фотосесією з казковим героєм Вінні Пухом, костюм якого одягнув директор ЦЕВ Кисельов Володимир Петрович.
З 14.00 свято продовжилось в онлайн режимі у програмі
ZOOM, яке розподілилось на три частини:

  • «Мультяшки Веселяшки та весела Розмальовка»;
  • «Tik Tok Party»;
  • Драйвова дискотека у стилі  «Just Dance».

Свято розпочалось з фільму де дітвора в цікавій формі дізналась про історію створення свята, для малечі був відкриттям той факт, що свято має навіть власний прапор – на зеленому тлі, який символізує зростання та гармонію, навколо знаку Землі, розміщені фігурки – червона, жовта, синя, біла і чорна. Ці людські фігурки символізують різноманітність і терпимість. Знак Землі, розміщений в центрі, - це символ нашого загального дому. Після ознайомлення з історією свята казкові герої Веселяшка та Мультяшка привітали малечу з першим днем літа та Міжнародним днем захисту дітей і разом з маленькими учасниками та їх батьками поринули  в атмосферу веселощів. Танцювали запальні танці, робили чудернацькі селфі та збирали кольори веселки і тим самим викликали чарівну художницю Розмальовку і разом з нею намалювали літо. У другій частині свята дітвора, разом зі Стиляжками виконували всі сучасні, трендові танці та челенджи  і на завершення свята діти разом з батьками долучились до дискотеки в стилі «Just Dance»
Дуже приємно, що до онлайн-заходу
Baby Party «Увімкни літо» долучилась малеча не тільки з міста Шостки, а й з Чернігова, Сум, Глухова, Середино-Буди, Новгорода Сіверського.
 Завдяки злагодженій роботі колективу ЦЕВ свято вдалося на славу
Висоцька А.Ю., Разломова С.П., Коваленко В.О., Кисельов В.В., Довженко С.М., Раїна О.М., Паніматченко І.В, Федоренко В.А., Стегайло Т.А, Легейда І.Ф. – подяка за святковий настрій малечі.
Свято відбулося у рамках обласного челенджу з життя вихованців закладів позашкільної освіти «Ми - позашкільники! А ви?».

#ПозашкілляTheWorldofchildhood
#ЦЕВШостка
#Позашкілля
#Святоонлайн
#ДеньЗахистуДітей

Далі буде…

    

    

Переглядів: 548 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Июнь 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024